Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Zodiákus

Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek van most egy titkos csodálója

2024. június 15.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp titkos 3 csillagjegy csodáló
Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek van most egy titkos csodálója
© Fotó: Shutterstock/Roman Samborskyi

A horoszkóp szerint ha a következő 3 csillagjegy közül valamelyikben születtél, akkor van valaki a környezetedben, aki nagyon szépeket gondol rólad, de ezt nem akarja elárulni.


Talán valahol te is érzed már egy ideje, talán csak most a horoszkóp fedi fel számodra a titkot, de a lényeg, hogy ha a következő 3 csillagjegy közül valamelyik a te csillagjegyed, akkor van egy csodálód, aki ezért vagy azért, de nem mondja el neked, mennyire sokat jelentesz a számára. Vigyázat, nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy az illető szerelmes lenne beléd!

Oroszlán

Az Oroszlán titkos csodálója-jóakarója a munkahelyeden működik. Vagy ha nem is feltétlenül dolgoztok együtt, mindenképpen a munkád kapcsán ismerted meg az illetőt. Ez a valaki pont azért próbál minél hivatalosabbnak, távolibbnak tűnni, mert bár szívesen kerülne közelebbi kapcsolatba veled, úgy érzi, ez egyelőre nem fér bele. De ettől még nyugodt lehetsz, hogy ha szükség lesz rá, számíthatsz az illetőre, aki sosem lépne át olyan határt, amiről tudja, hogy a kedvedét tiszteletben kell tartania.

Vízöntő

Kedves Vízöntő: jobb ha tudod, hogy van valaki a környezetedben, aki egyre inkább példaképnek tekint téged az utóbbi időben. Egy veled azonos nemű személyről van szó, aki valószínűleg (de nem feltétlenül!) fiatalabb nálad. Az illető nem akar kínos jeleneteket, nem is az a célja, hogy különösebben közeli kapcsolatba kerüljön veled, de a szíve tele van hálával az irányodban, hogy tetteiddel, mondataiddal akaratlanul is segíted és vezeted őt, példát mutatsz a számára.

Halak

Nemrég akadt egy titkos csodálód, kedves Halak! Talán te is érzed, hogy már egy ideje megváltozott az illető energiája, egyre pozitívabb az irányodban. Ha mégsincs sejtésed, hogy ki lehet az illető, akkor nem érdemes találgatnod, mert már nincs sok hátra, és az illető elmondja majd, miért tart annyira nagyra téged, mi az, amivel ön kivívtad az illető elismerését. Igen, bókhegyek, dicséretözön van kilátásban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves