Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete egyik legjobb hete

2024. június 16.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp szerencse zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete egyik legjobb hete
© Shutterstock

Javában tart a nyár, az új évszak pedig izgalmakat hoz ennek a 3 csillagjegynek. 


Nyáron különleges energiák szabadulnak fel. A zodiákus tagjainak sok pozitív élményben, kalandban lehet részük. Az alábbi 3 csillagjegy a napokban el is kezdődik ez az időszak, olyan szerencsések lesznek, hogy úgy érezhetik, ez életük legszebb hete! 

Rák 

Az utóbbi időszakban úgy érezhetted, hogy elvesztél. Ennek azonban a napokban vége! Mindenben megtalálod az inspirációt és csodás ötleteid lesznek. Ezeknek egy részét el is meséled másoknak, akik értékelik a kreativitásod. Könnyen lehet, hogy megtaláltad az új életcélod, amiből egy komoly karriert építhetsz fel. Nem kell mást tenned, mint bátornak lenni és kilépni a komfortzónádból! 

Mérleg 

Nagyon leterhelted magad az utóbbi időben, és minden idődet a karrieredre fordítottad. Alig maradt szabadidőd magadra vagy éppen a családodra. Ezen a héten azonban beérik a befektetett munka, mivel a főnököd elismeri a teljesítményed, és akár az is lehet, hogy magasabb pozícióban folytathatod a munkát. Azonban nagyon fontos, hogy kicsit pihenj, ezért jó, ha elkezded tervezni a nyári vakációt. 

Halak

A nyár számodra a romantikáról fog szólni! Ha szingli vagy, akkor a több izgalmas ismertséget is köthetsz. És könnyen lehet, hogy akár már a héten találkozol egy férfival, aki mellett el tudod képzelni a jövődet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a következő időszak ideális arra, hogy mély beszélgetéseket folytassatok le, megbeszéljétek a terveiteket és új mederbe terelhetitek a kapcsolatotokat. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves