Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. június 17-23.: A Rákra csodás hét vár, a Mérleg életében minden jól alakul

2024. június 17.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. június 17-23.: A Rákra csodás hét vár, a Mérleg életében minden jól alakul
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


20-án kezdetét veszi a Rák hava és megújulást hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Nem tudod eldönteni, mi a fontosabb: az, ami éppen előtted van, vagy egy nagyobb szabású terv. A Rák szezon 20-án kezdődik, és az otthoni és családi életedre helyezi a hangsúlyt. Aztán 21-én a Bak teliholdja felfedi a következő lépést a karrieredben vagy a mindennapjaidban. Amit ezen a héten teszel, annak hosszú távú hatása lesz. 

Bika

A Vénusz 17-én belép a Rákba, és kristálytisztán fogod látni, hogy ki az igazi barátod, és ki nem az. A 20-án kezdődő Rák szezon az év azon időszaka, amikor a leginkább a közvetlen környezetedre fókuszálsz. A 21-ei telihold arra késztet, hogy terveket készíts utazási vagy tanulási lehetőségekről egy közeli barátoddal vagy a testvéreddel. 

Ikrek

Az elmúlt néhány hétben hol teljesen elemedben érezted magad, máskor viszont nagyon levertnek, kedves Ikrek. Ahogy a Merkúr, a Vénusz és a Nap mind a Rákba költözik ezen a héten, elgondolkodhatsz, miért lehetnek ezek a nagy ingadozások. A Bak teliholdja 21-én olyan érzést kelthet benned, mintha nem lennél elég, vagy valami hiányozna belőled. De ha elcsendesíted az elmédet rájössz, hogy sokkal több rejlik benned, mint gondolnád. 

Rák

Ahogy elkezdődik a szezonod 20-án, az elmúlt hetek egzisztenciális aggodalmai feloldódnak. Ez a változás segít optimistábbnak érezni magadat és pozitívabban állni a jövőhöz. A Bak teliholdja 21-én rávilágít arra, hogy ebben a belső zűrzavarban elhanyagoltad a legközelebbi kapcsolataidat. A héten visszatér a legendás életkedved. 

Oroszlán

20-án kezdődik a Rák hava, és beköszönt az önvizsgálat, a színfalak mögötti munka időszaka. Itt az ideje, hogy átadd magad egy lassabb tempónak. Minél inkább megpróbálod idő előtt megvalósítani a dolgokat, annál frusztráltabb leszel. A 21-ei Bak telihold elárulja, mire kellene most figyelned, és mi várhat rád. Ha nehézségekbe ütközöl, gondolj erre: „Ha tehetsz ellene valamit, miért aggódsz? Ha nem tehetsz ellene semmit, miért aggódsz?”  

Szűz

Ha azon fáradoztál, hogy megtaláld a legjobb helyet az energiád levezetésére, ez a hét nagyszerű lehetőséget kínál. A napokban változások történnek a karrieredben és a legközelebbi kapcsolataidban is.  A 21-ei telihold kreatív energiát hoz, és emlékeztet arra, hogy a siker semmit sem jelent, ha nem élvezed, és kapcsolódsz ki néha. 

Mérleg

A Rák szezon az évnek az az időszaka, amikor a legtöbb figyelmet kapod. Ezen a héten elismerést kapsz a kemény munkádért. Most, hogy karriered és szerelmi életed sínen van, a Bak teliholdja 21-én ismét az otthonra és a családra irányítja a figyelmedet. Milyen lépéseket kell tenned, hogy szilárdabb alapot biztosíts ezeken a területeken? 

Skorpió

A következő időszakban megnyílik előtted egy új ajtó vagy egy új projekt, esetleg utazási lehetőség. A Bak teliholdja 21-én próbára teszi azokat a készségeket és kapcsolatokat, amiket még ápolnod kell. Arra is lehetőséged adódik, hogy új barátságot köss, ami hosszú távon előnyösnek bizonyul, és sikert hozhat számodra. 

Nyilas

Ez a hónap eddig a megfelelő kapcsolatok kialakításáról szólt, a továbbiakban pedig a megerősítésen lesz a hangsúly. Sikerül szorosabbra fűzni a kapcsolatot a partnereddel, a közeli barátoddal, de akár még egy rokonoddal is. A Bak teliholdja 21-én azonban visszavezeti a figyelmedet a személyes szükségleteire. Valószínűleg pont itt van ideje annak, hogy saját magaddal foglalkozz!

Bak

Több egyensúlyt találsz az időbeosztásodban, és nagyon kifizetődőnek fogod találni, így több időt tölthetsz a barátaiddal és a szerelmeddel. A Rák szezon az évnek az az időszaka, amikor leginkább a kapcsolatokra és más emberekre koncentrálsz. Ha a kapcsolataid jól alakulnak, akkor elégedett vagy, de ha hiányoznak az erős kapcsolatok, akkor magad alatt lehetsz. A Bak teliholdja 21-én arra emlékeztet, hogy a legfontosabb kapcsolatod az önmagaddal való viszony. 

Vízöntő

 A Rák szezon 20-án kezdődik, és az évnek az az időszaka, amikor leginkább az egészségedre és a mindennapi rutinod javítására összpontosítasz. Szánj egy kis időt ezen a héten arra, hogy világos célokat tűzz ki az edzés, a táplálkozás és a munkabeosztása terén. A Bak teliholdja 21-én emlékeztet arra, hogy lépj egy lépést hátra, és tarts egy kis szünetet. 

Halak

Az elmúlt néhány hét alaposan felrázta az életedet, most pedig próbálod új alapokra helyezni. 20-án kezdődik a Rák szezon, és a hangsúly a kapcsolatokra terelődik. A 21-ei telihold a Bakban arra emlékeztet, hogy aktívabb szerepet vállalj a közösségedben, akár önkéntesként egy jótékonysági szervezetnél, csatlakozz egy művészeti klubhoz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves