Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete nyáron

2024. június 15.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem horoszkóp zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete nyáron
© Shutterstock

Ez a nyár csupa meglepetést tartogat a zodiákus tagjai számára, különösen ennek a 3 csillagjegynek lesz izgalmas időszak az életében! 


Jó időszak kezdődik a csillagjegyek életében, hiszen a következő időszakban nem lesz hiány romantikából. Különösen 3 csillagjegy lehet elégedett. A zodiákus tagjai csak úgy sütkéreznek a szerelemben és a kreatív energiákban! 

Kos

A következő időszakban sokkal felszabadultabb lehetsz a szerelem terén, a párkapcsolatban valósággal kinyílsz, ha pedig szingli vagy, akkor könnyedén megtalálhatod az igazit. Korábban sosem gondoltad, hogy találkozol azzal a személlyel, aki ennyire tökéletes számodra, így érdemes nyitott szemmel járnod, és igent mondani a meghívásokra. Ha kapcsolatban élsz, akkor is fordulóponthoz érkezik az életed. Lehet, hogy nem ezt vártad, de a következő napokban megmutatja partnered, hogy mennyire szeret, ami segít szorosabbra fűzni a kötelékeket. 

Nyilas

A következő időszakban melléd szegődik a szerencse, hiszen olyan dolgokban lehet részed, melyekről korábban nem is álmodtál. Megnőhet az önbizalmad, ami sokkal bátrabbá tesz a munkában és a magánéletben. Ha így haladsz, nem kell sokat várnod arra az előléptetésre vagy új állásajánlatra! A szerelemben is szerencsés leszel, szingliként egy olyan férfi okozhat meglepetést, akire nem is számítottál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered romantikus gesztust tehet feléd, amitől megváltozik minden.

Bak

A héten végre megpihenhetsz, hiszen a csillagok szinte eléd sodorják a szerelmet! Ha szingli vagy, akkor a napokban rád találhat a szerelem, egy olyan férfi személyében, aki képes begyógyítani a korábbi sebeidet. Ha kapcsolatban vagy, akkor a partnered elkezd célozgatni, hogy készen áll a következő lépésre, így még az is lehet, nyáron megkéri a kezed. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves