Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 12.: Az Oroszlán sorsszerű találkozásra számíthat, a Skorpióra megható élmény vár

2024. június 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. június 12.: Az Oroszlán sorsszerű találkozásra számíthat, a Skorpióra megható élmény vár

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma a családi kapcsolatok kerülnek előtérbe a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Meglátogathatnak a távol élő családtagok, de az is lehet, hogy te tervezed felkeresni őket. Bármelyikről is legyen szó, nagy izgalommal tölt el, és a mai nap az utazás vagy a rokonok fogadásának megszervezésének a jegyében fog telni. 

Bika

A családtagok olyan tippeket adhatnak, amik segíthetnek plusz bevételhez jutni. Ma nagyon erősek a megérzéseid, és segíthetnek megtalálni az égető kérdésekre a válaszokat, de nemcsak pénzügyekkel, hanem bármi mással kapcsolatban is.

Ikrek

A kapcsolataid különösen szeretetteljesek, támogatók és kifizetődők lesznek. Emellett új és érdekes emberek keresztezhetik az utadat, kedves Ikrek. Lehet, hogy azonnali kötődést érzel majd legalább az egyikükkel.  

Rák

Az otthon és a család kerül ma a fókuszodba, Rák. A ház körüli munka sok időt vehet igénybe, de érdemes feldobni és szebbé tenni a környezetedet, mert csodát tehet a lelkeddel. Éppen ezért a kertészkedés is kifizetődő lehet!

Oroszlán

Ma a sors valaki újhoz vezethet, akiből egy potenciális közeli barát, vagy akár egy leendő romantikus kapcsolat válhat. Olyan érzésed lehet, mintha mindig is ismerted volna ezt a személyt.  

Szűz

A mai napon az elfojtott érzelmek a felszínre kerülnek, és ez bosszantónak bizonyulhat számodra, Szűz, de próbáld meg elkerülni, hogy veszekedésekbe keveredj. Olyan dolgok hangzanának el, amiket utána csak megbánnál. 

Mérleg

Egy elkeseredett vagy dühös rokonod felhívhat, mert együttérző fülekre és megnyugtatásra van szüksége. Ma igazán a szavak embere vagy Mérleg, és képes vagy azt mondani másoknak, amire szükségük van.

Skorpió

Kellemes nap elé nézel. Egy ajándék, akár pénz, akár valami régóta vágyott tárgy, amit kapsz, könnyeket csalhat a szemedbe, Skorpió. Ezenkívül új lehetőségek adódhatnak a bevételeid növelésére. Hozza ki belőlük a legtöbbet! 

Nyilas

A mai csodálatos napnak bizonyulhat, Nyilas. Bár valószínűleg a nap nagy részét otthon szeretnéd tölteni, valószínűleg sok érdekes embert vonzol be, akikkel ösztönző, izgalmas beszélgetéseket folytathatsz.  

Bak

Ma úgy érezheted magad, mintha el lennél varázsolva. Fantáziád és művészi képességeid a csúcson vannak. Az intuíciód különösen élesek, és mások gondolatai és érzései sokkal nyilvánvalóbbak számodra, mint gondolnád.  

Vízöntő

Egy csoport, amivel kapcsolatban állsz, úgy tűnik, hirtelen egyre közelebb kerül hozzád, és családi érzés alakulhat ki a tagokkal. Sőt, az egyik tag hirtelen új megvilágításban jelenhet meg előtted, és romantikus vonzalom alakulhat ki köztetek. 

Halak

Lehet, hogy a családtagok szeretnének ma elcsábítani valamilyen izgalmas programra. A mai napon különösen energikusnak és lelkesnek fogod érezni magad, és valószínűleg új, érdekes embereket fogsz megismerni.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves