Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Mars rendezi a szerelmi életét

2024. június 10.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás Mars szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Mars rendezi a szerelmi életét
© Shutterstock

A következő napokban egy-egy csillagjegy magánélete pozitív fordulatot vehet.


A Marsnak köszönhetően néhány csillagjegy azt tapasztalhatja júniusban, hogy minden tökéletesen működik – legalábbis ha a szerelemről van szó.

Azok számára, akik régóta élnek egyedül, most véget érhetnek a magányos hónapok, a kapcsolatban élők pedig új tapasztalatokra tehetnek szert.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e köztük, és ha igen, akkor mit ígérnek a csillagok!

3 csillagjegy, akinek a Mars változtatja meg a szerelmi életét

Bika

Az utóbbi időben egyre fontosabbá vált számodra az önfejlesztés, az eredményeid pedig minden téren magabiztosabbá tettek. A társad is észrevette, micsoda változáson mentél keresztül, a pozitív megerősítéssel pedig segít, hogy továbbra is motivált maradj. Júniusban fantasztikus napokat élhettek át együtt.

Oroszlán

Eljutottál arra a pontra, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd a szerelmi életed irányítását. Fontos számodra, hogy a környezeted is elismerjen, és a fő célod júniusban az, hogy mindenkit lenyűgözz. Ez sikerülni is fog: egy olyan személlyel ismerkedhetsz meg, akit teljesen megbabonázol. Adj neki egy esélyt, mert ő lehet az, aki hosszú távon is boldoggá tehet.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Szűz

Készen állsz arra, hogy aktívan tegyél azért, hogy tökéletesen működjön a párkapcsolatod. Partnered értékeli az igyekezetedet, ám még sok munkát kell fektetned abba, hogy a korábbi vitáitokat elfeledtesd vele. Ha azonban hajlandó vagy a kompromisszumokra, a kapcsolatotok új szintre léphet, és a közös életetek is pozitív irányba fog változni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves