Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 19.: A Kos elsöprő sikert arathat, a Skorpió napját feldobják

2024. január 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. január 19.: A Kos elsöprő sikert arathat, a Skorpió napját feldobják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma sokat javíthatnak a csillagjegyek a pénzügyeiken vagy éppen a szerelmi életükön. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma érdemes lehet kockázatot vállalnod, különösen akkor, ha nagy a tét. Szállj ringbe az előléptetésért vagy fizetésemelésért. Ha elég bátor vagy, elsöprő sikert arathatsz. 

Bika

Nagyon nehéz összeegyeztetni a kreativitás, valamint az eredetiség iránti vágyadat az életedben a társadalmi elvárással szemben, hogy hatékony és produktív legyél, Bika. Olyan, mintha el kellene rejtened valódi személyiségedet, hogy megfelelj mások elvárásainak. De tényleg ezt kell tenned? 

Ikrek

Úgy tűnik, nagyon haragszol valakire, aki esetleg megbántott téged. Ne tartsd magadban ezeket az érzéseket, különben felfalnak, Ikrek. Használd ki a mai napodat, és tedd le az asztalra az összes kártyádat. Felejtsd el a bosszút, mert az csak ellened fordulhat.  

Rák

Úgy érzed, vissza kell vonulnod az elefántcsonttornyodba, és csak nézni a szemed előtt zajló előadást. És miért ne, ha ez lehetővé teszi, hogy megkapd a szükséges perspektívát a dolgokról? Használd ezt az időszakot az életedben, hogy meglásd, mire, illetve kire van szükséged. 

Oroszlán

Szerettél volna valami fontosról beszélni a pároddal? Nos, rajtad múlik, hogy megtedd az első lépést. Valójában a partnered is azt várja, hogy megtedd. Használd ki a mai napot, és mondd el neki, pontosan mit vársz el tőle, és oszd meg vele az aggodalmaidat.  

Szűz

Élvezed a szabadságodat, Szűz. Nagyon független ember vagy, és utálod, ha bármi vagy bárki az utadban áll. Ez rendben van, de ma időt kellene szánnod valaki olyanra, aki a figyelmedet kéri, nehogy később megbánd, hogy nem törődtél vele. 

Mérleg

Most minden és mindenki érdekel. Mindent meg akarsz érteni a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. Tehát szerezz be egy jó adag könyvet azokról a dolgokról, amiket meg szeretnél tanulni, és próbálj új embereket megismerni. 

Skorpió

Meglehet, ajándékpénzt kapsz, vagy más módon kedveskedik neked valaki, és maga a szándék boldogabbá tehet, mint az, amit ad. Annyi biztos, hogy valakinek a nagylelkűsége igazán feldobhatja a napodat! 

Nyilas

Ez egy ideális nap arra, hogy áttekintsd a pénzügyi helyzetedet, ezért vedd elő bankszámlakivonatodat. Próbáld meg a lehető legobjektívebben leírni a helyzetedet anélkül, hogy túlbecsülnéd a bevitt mennyiséget vagy alábecsülnéd a költségeidet. 

Bak

Valami olyasmi miatt aggódtál, amit nemrégiben tettél, és amire nem vagy túl büszke. Ma rájössz, hogy ez az aggodalom hiábavaló volt. A valóság, ami elől mostanában próbáltál elmenekülni, a szemed előtt lesz, és látni fogod, hogy nem is olyan rossz.  

Vízöntő

Nem minden barátság egyforma, Vízöntő. Ezt valószínűleg egy fájdalmas tapasztalat árán tanultad meg. Ma rendet raksz a baráti kapcsolataidban. Ideje kitalálni, hogy melyik barátod van igazán melletted, amikor szükséged van rá, és melyikük nem.  

Halak

Szeretnél különleges nyomot kell hagyni a világban. Egy nagyszerű projekt, amin egy ideje gondolkodtál, most kezd kialakulni. Ma megtalálhatod mindazt, amire szükséged van a dolgok tényleges elindításához! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves