Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Anyagiak

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut január második felében

2024. január 16.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut január második felében
© Shutterstock

3 csillagjegynek szerencséje lesz a pénzügyeket illetően. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életében fontos napok jönnek az anyagiakat illetően, ugyanis sok pénzhez juthatnak a hónap második felében. Most eláruljuk, hogy kik azok a szerencsések, akiknek nem lesz okuk a panaszra. 

Oroszlán

Csodálatos időszak elé nézel minden tekintetben, de még nagyobb lesz az öröm, amikor jelentős anyagi bevételhez jutsz. A csillagok állása szerint minden esélyed megvan rá, hogy a vállalkozásod nagy sikert érjen el vagy, ha egy cégnél dolgozol, akkor hamarosan jelentősebb fizetésemelésre számíthatsz. Meglátod, hogy nagyon szerencsés lesz ez az időszak, de vigyázz, mert vannak olyanok, akik egyáltalán nem fognak örülni a sikereidnek. 

Mérleg

Nehéz időszakon mentél keresztül, de végre meglátod, hogy sokkal szerencsésebb vagy, mint azt gondolnád. Ez azt is jelenti, hogy jelentős pénzösszeghez fogsz jutni, ami jól fog jönni, és rengeteg problémádat megoldhatja. Gondolj azonban a befektetésekre is, hiszen azokat illetően is szerencséd lehet, ha ügyesen gondolkodsz. Kérj segítséget olyanoktól, akikről tudod, hogy csak jót akarnának neked. Élvezd ki ezt az időszakot! 

Bak

Találkozol egy régi ismerőssel, aki remek lehetőséget ajánlhat fel, ami bizony nagy anyagi haszonnal jár. Ez egy olyan dolog lesz, amire mindig is vágytál, és bizony megmutathatod, hogy mekkora tehetséged van, és a kitartásod is az egyik legjobb tulajdonságod. A pénzedet illetően azonban gondold át, hogy mibe fekteted bele, mert ha ügyes vagy, akkor még nagyobbat kaszálhatsz. Ha pedig egy vállalkozás beindításán  gondolkodsz, akkor szintén remek a jelenlegi időszak. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves