Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek szerencsésen alakul a szerelmi élete a hét második felében

2024. január 17.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek szerencsésen alakul a szerelmi élete a hét második felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy örömteli napoknak néz elébe.


Egy-egy csillagjegy számára szerencsésen alakulnak a következő napok, legalábbis ami a szerelmi életüket illeti.

A régóta fennálló sérelmeket végre sikerül elsimítani, a friss kapcsolatban élők pedig felhőtlen napokat tölthetnek el együtt.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a legszerencsésebbek között!

3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul a szerelmi élete

Kos

Érdemes időt szánnod a személyes energiáid pótlására és a feltöltődésre. Akár a pároddal közösen is elutazhattok egy csendes helyre, ahol kipihenhetitek az év végi fáradalmakat. Így egyúttal azt is megbeszélhetnétek, hogy miért nem működött felhőtlenül a kapcsolatotok az elmúlt időszakban.

Oroszlán

Ne aggódj, ha úgy érzed, a párkapcsolatod megakadt egy bizonyos szinten – ez átmenetileg teljesen normális. Az aggodalmaskodás helyett inkább próbáld megbeszélni a társaddal, hogy ő mit gondol erről. Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni egy mély beszélgetés után, amivel tisztázhatjátok az esetleges nézeteltéréseiteket is.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Egy váratlan találkozás olyan érzelmeket vált ki belőled, amin magad is meglepődsz. Ne elemezgesd sokáig, miért alakult így, egyszerűen csak élvezd ki a helyzetet. Abban biztos lehetsz, hogy az érzelmeid viszonzásra találnak, és most olyan társra találhatsz, akire már régóta szükséged volt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves