Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 6.: A Nyilashoz váratlan vendég állít be, a Baknak beszélnie kellene egy idősebb női rokonával

2024. február 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. február 6.: A Nyilashoz váratlan vendég állít be, a Baknak beszélnie kellene egy idősebb női rokonával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint jobban oda kellene figyelniük a csillagjegyeknek a saját igényeikre. Mutatjuk a napi horoszkópot

Kos

Törekedj arra, hogy ma jusson egy kis minőségi időt önmagadra, Kos. A természeted az intenzív gondolkodás, a kreativitás, a szexualitás és az érzelmek által virágzik. Ha nem szánsz elegendő időt magadra, depresszióba zuhanhatsz.

Bika

A mai nap alkalmas lehet arra, hogy alkotással tölts el egy kis időt, Bika. Bár szereted a sportot, született művészi hajlamod is van. Az alkotás öröme csodákat tesz veled, így akár terápiás jelleggel is foglalkozhatnál a művészettel.

Ikrek

Elönthet a méreg, mert megint segítettél valakinek, aki szermenyi hálát sem mutatott cserébe. Talán épp erre volt szükség, hogy most már rájöjj, ideje lenne a saját szekeredet tolni.

Rák

Ez egy jó nap arra, hogy megvalósítsd néhány kreatív ötletedet, Rák, különösen akkor, ha szeretnél vele valakit meglepni. Hívd össze a barátokat, a gyerekeket, de akár egyedül is kiélvezheted az alkotás örömét.

Oroszlán

Nagy szükséged lenne egy kis minőségi kikapcsolódásra? Akkor tarts otthon egy házi wellnessnapot vagy üljetek be valahová a barátnőiddel, esetleg menjetek el jógázni. Ne várj arra, hogy valaki feldobjon egy jó ötletet, ma légy te az, aki megteszi!

Szűz

Amikor rossz passzban vagy, megjön kedved a vásárolgatáshoz. Viszont most nem lenne szerencsés csakúgy szórni a pénzt. Tartsd szem előtt a nagyobb céljaidat, amik miatt jelenleg össze kell húznod a nadrágszíjat.  

Mérleg

Váratlanul olyan feladatokkal találod szembe magad, amikre nem voltál felkészülve, így kénytelen leszel átszervezni a napodat, ha azt szeretnéd, hogy mindenre jusson elég időd.

Skorpió

Miért ne pihenhetnél ma egy kicsit, Skorpió? Néha még neked is ki kell szakadnod a mókuskerékből, amit non-stop taposol. Lepd meg magadat egy kényeztető masszázzsal vagy egy hosszú, borozós habfürdővel. Erre van igazán szükséged ahhoz, hogy jól tudj teljesíteni.

Nyilas

Ma váratlanul beállíthat valaki hozzád, Nyilas. Az illetőnek nagy szüksége lehet a vigasztalásodra és támogatásodra. Függetlenül attól, hogy hosszú listád van azokról a dolgokról, amiket el szeretnél végezni, ne utasítsd el az illetőt. 

Bak

Ha valami zavar ma, Bak, fontold meg, hogy beszélsz róla az édesanyáddal, vagy egy idősebb női rokonnal. Nem gondolnád, de nagyon is a segítségedre lehet egy értékes tanáccsal.

Vízöntő

Ma érdemes megbeszélned a partnereddel, vagy egy közeli szeretteddel, hogy milyen terveid vannak a jövőre nézve, kedves Vízöntő. A beszélgetés során olyan dologra derülhet fény, amiről nem árt tudnod.  

Halak

Ne ess ma a „szegény én” csapdájába, Halak. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, vagy rossz dolgok történnek veled, nagyon könnyen áldozati mentalitásba eshetsz. Bár nem mindig tudjuk irányítani, hogy mi történik körülöttünk és velünk, mindig megvan a választásunk, hogyan kezeljük őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves