Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire a héten rátalál a szerelem

2024. február 04.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy csillagjegyek horoszkóp
3 csillagjegy, akire a héten rátalál a szerelem
© Shutterstock

Februárban nagyon szerencsés lesz az alábbi 3 csillagjegy, hiszen hamarosan találkozhatnak az igazival. 


Szerencsés időszak kezdődik ennek a 3 csillagjegynek az életében, hiszen február első heteiben fordulat áll be a szerelmi életükben. Sokat változhat a szerelmi életük, új kapcsolatokat építhetnek fel, melyek könnyen lehet, hogy egy életre szólnak. 

Kos 

Nem szereted kiengedni a dolgokat a kezeid közül, ez a párkapcsolatodra is igaz. Ebben az hónapban viszont találkozol valakivel, aki kibillent a komfortzónádból. Különleges utazás veszi kezdetét, amely során nagyon sokat fogsz tanulni magadról. A kapcsolatodnak köszönhetően új oldaladat mutathatod meg, amitől valósággal ragyogni fogsz. 

Rák 

A kapcsolataid nem alakultak jól az elmúlt időszakban. Éppen ezért a párkeresést kicsit háttérbe is szorítottad. Ám a következő hetekben akkor is megtalál a szerelem, ha nem keresed. Elengedsz minden feszültséged, és felszabadultan veted bele magad az új kapcsolatba, ami hatalmas önbizalmat ad, és végre teljesen máshogy állsz majd a dolgokhoz. 

Mérleg 

Váratlan találkozást hoz a hét, hiszen könnyedén lehet, hogy az igazival futsz össze. Legyél nyitott, adj egy esélyt, ha nem is örökké tartó szerelem, de egy mély kapcsolat kialakulhat belőle. Nincs más dolgod, mint kicsit kilépni a komfortzónádból

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves