Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. február 5-11.: A Bikára élete legnagyobb próbatétele vár, a sors gondoskodni fog a Mérleg boldogságáról

2024. február 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. február 5-11.: A Bikára élete legnagyobb próbatétele vár, a sors gondoskodni fog a Mérleg boldogságáról
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


5-én a Merkúr belép a Vízöntőbe, a 9-ei újholdnál is a Vízöntő kap főszerepet, mindez pedig lehetőséget biztosít a csillagjegyeknek ahhoz, hogy változtassanak a sorsukon. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ideje elővenni a széles fegyverarzenálodat, amivel rendelkezel és megvédeni magadat. Ha fenyegetik a szívedet, a pozíciódat vagy egy szerettedet, természetes, hogy megvéded. Még csak túlzásokba sem kell esned, ahhoz túlságosan agyafúrt vagy. Ez a hét emlékeztet arra: bármire képes vagy azért, ami vagy aki fontos neked.

Bika

Készülj fel, Bika, mert életed legnagyobb próbatétele vár rád. Helyt kell állnod egy nehéz helyzetben. Olyan kihívással találod szembe magad, amire még nem volt precedens. Nagy a teher, ahogy a tét is, de ne aggódj, mert minden képességgel rendelkezel ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki az eseményekből.

Ikrek

A héten inkább a „sodródj az árral” mentalitást választod. Nem akarsz nagy döntéseket hozni, sem pedig cselekedni. Élvezed a pillanatot és nincs igényed arra, hogy beleszólj az események áramlásába. A kérdés az: ennyire bízol a jó sorsodban vagy ennyire bizonytalan vagy a saját képességeiddel, döntéseiddel kapcsolatban?

Rák

Úgy érzed, tekintélyes pozícióban vagy, Rák. Annyira biztonságban érzed magad, hogy figyelmen kívül hagyhatsz valamit, ami miatt váratlanul padlót foghatsz. Saját magadat is megleped, de néhány nap elteltével le fogod győzni a családottságot, a depressziót és újra talpra fogsz állni. A jó hír az, hogy egy értékes leckével leszel gazdagabb.

Oroszlán

Legszorosabb kapcsolataid ezen a héten átalakulnak. Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, ez a hét arról szól, hogy elmondd, mit szeretnél az idei évben. A 9-i újhold a Vízöntőben tökéletes alkalom arra, hogy ezeket a szándékokat megoszd az univerzummal is, ami készen áll megtámogatni téged.

Szűz

A Merkúr 5-én belép a romantika és a kreativitás szektorába, és hirtelen újra szerelmes leszel. Könnyű megszállottá válni valaki iránt, akit szeretsz, de ne feledd: a szerelmi életed akkor lesz igazán jó, ha a saját vágyaidra koncentrálsz. Bízz kettőtökben, hogy akkor is megmarad a kapcsolat, ha azt csinálod, amit akarsz.

Mérleg

Nem szeretsz magadra úgy gondolni, mint egy önzetlen hősre, aki eljön és megmenti mindenki napját, beleértve a sajátját is, de ez újra meg újra megtörténhet. Miközben azon fáradozol, hogy boldoggá tegyél másokat, a sors gondoskodni fog arról, hogy te is jól érezd magad.

Skorpió

Ezt a hetet a gyorsaság és lendületesség jellemzi, és nem vársz a jóváhagyásra. Most erősen dolgozik benned a késztetés, hogy mindent megváltoztass. Éppen ezért érdemes nyitott szemmel járni és bátornak leni, mert csak kevés alkalom lesz arra a héten, hogy élj egy soha vissza nem térő lehetőséggel.

Nyilas

A napokban belátod, hogy felesleges harcolni egy kapcsolatban, de leginkább a munkahelyeden a változásokért, mert úgysem fognak bekövetkezni. Hiába van igazad, semmi sem fog változni. Talán épp ez sarkall majd arra, hogy véget vess egy kapcsolatnak vagy új munkahely után nézz.

Bak

Ezen a héten mindent megteszel, hogy segíts másoknak magad körül. Ez azt is jelentheti, hogy szabadidődben jótékonysági munkát végzel és önkénteskedsz. Figyeld meg Bak, ezzel nemcsak másokkal, hanem magaddal is jót teszel majd, és még az is megeshet: örökbe fogadsz egy kisállatot.

Vízöntő

A következő napokban mindenki fel fog rád nézni és a munkahelyeden kívül is vezetőként tekintenek rád. Ha feldobsz egy ötletet, valószínűleg mindenki bele fog egyezni a megvalósításba. Vidám pillanatokra, bulis összejövetelekre számíthatsz a héten, kedves Vízöntő.

Halak

Csak azt szeretnéd, ha mindenki békén hagyna, és ez nem azért van így, mert antiszociális vagy. Egyszerűen azért, mert a világod jobban működik, ha te vagy az egyetlen, aki irányítja. Kezded nem szeretni a barátok „segítőkész” tanácsait, és ha a családról van szó, még kevésbé viseled jól őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves