Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 22.: A Bak megkapja, amire vágyik, a Vízöntő és párja nagy lépésre készül

2024. február 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. február 22.: A Bak megkapja, amire vágyik, a Vízöntő és párja nagy lépésre készül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint az Oroszlán hold segít a csillagjegyeknek a vágyaik megvalósításában. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Szórakozásra születtél, Kos. Szerencsédre a Hold belépett az Oroszlánba, a játék és kreativitás házába. Ez hatalmas mennyiségű képzelőerőt szabadít fel benned. Használd arra, hogy elképzeled a jövődet, amit meg is teremthetsz.

Bika

Az Oroszlán hold az otthonod és a családod házában időzik. Ez a tökéletes nap arra, hogy megtervezz néhány átalakítást az otthonodban vagy legalább az esti családi programot, amivel kicsit összehozod a szeretteidet.

Ikrek

Légy bátor, Ikrek, és mondd ki, amit igazán szeretnél. A Hold az Oroszlánba lépett, a kommunikáció házába. Most nagyon merésznek érzed magad és nem esik nehezedre kimondani a véleményedet. Beszélj bátran a gondolataidról és a vágyaidról!

Rák

Tudod, mit akarsz, és most már csak annyit kell tenned, hogy megszerezd. Az Oroszlán hold a pénz házában időzik. Ideje olyan dolgokba fektetni, amik jobbá teszik az életedet, legyen az egy új frizura vagy néhány újra ruha.

Oroszlán

Soha nem késő elérni a személyes céljaidat. A Hold a jegyedben, a személyes fejlődés és identitás házában van. Ideje magasra tenni a mércét, és hidd el: képes vagy elérni azt, amit csak szeretnél!

Szűz

Nem kell olyanokkal lenned, akikről tudod, hogy nem jók hozzád. Ma végre megjöhet a bátorságod ahhoz, hogy véget vess azoknak a kapcsolatoknak, amik rossz hatással vannak rád.

Mérleg

A Hold belép az Oroszlánba, a baráti kapcsolatok házába. Mérlegként természetes, hogy barátságokat kötsz, és segítesz másoknak abban, hogy jól érezzék magukat körülötted. Ugyanakkor, ha van rá lehetőséged, nyugodtan használd ki egy-egy kapcsolatod előnyét.

Skorpió

Miért nem jelentkezel arra az állásra, amiről úgy gondol, hogy soha nem kaphatod meg? A Hold belépett az Oroszlánba, a karriered és a társadalmi státuszod házába, és megerősíti önbizalmadat, hogy merész legyél, és megpályázd azt, amire vágysz.

Nyilas

Az Oroszlán hold a felsőoktatás a házában segít abban, hogy tudáshoz juss a téged érdeklő témákban. Nincs több kifogás, jelentkezz bátran arra kurzusra, amit annyira szeretnél elvégezni.

Bak

Kérd bátran, amit csak szeretnél, mivel most könnyen megkaphatod azt, amit kívánsz. A Hold belépett az Oroszlánba, a titkok és közös erőforrások házába. Használd ezt a napot arra, hogy hangot adsz a vágyaidnak!

Vízöntő

Szeretnéd, ha komolyabbra fordulnának a dolgok közted és a szerelmed között? A Hold az Oroszlánban időzik, a kötelezettségek házában. Talán már mindketten készen álltok arra, hogy szintet lépjetek.

Halak

A Hold ma már az Oroszlánban jár, a napi rutinok házában. Vágj bele bátran valami újba, és ne félj új módszerekkel kísérletezni. Nagyon fogsz örülni, mikor rátalálsz egy dologra, ami nagyban megkönnyíti az életedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves