Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a szerelmi élete izgalmassá válik a napokban

2024. február 19.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a szerelmi élete izgalmassá válik a napokban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára emlékezetesek lesznek a következő napok.


Talán már le is mondtak róla, de egy-egy csillagjegy képviselői most találkozhatnak azzal az emberrel, aki megváltoztatja az egész életüket.

A régi párkapcsolatban élők között is akadnak majd olyanok, akik között újra fellángol a kezdeti szenvedély.

Nézd meg, neked mit tartogatnak a következő napok!

3 csillagjegy, aki szerencsés lesz a szerelemben

Ikrek

Úgy érzed, itt az ideje, hogy felhagyj a várakozással, és te magad tegyél azért, hogy partnerre találj. Ezt az extra energiát most fordítsd arra, hogy aktívan dolgozz azon, hogy lehetőséget teremts az ismerkedésre. Ehhez azonban neked is nyitottabbá kell válnod! Ha sikerül, nincs mitől tartanod, jönni fog, akire vársz!

Oroszlán

Igazán kitartó vagy, ezért bár akadnak problémák az évek óta fennálló párkapcsolatodban, fel sem merül benned a szakítás gondolata. Most végre a párod is nyitott arra, hogy tisztázzátok a nézeteltéréseiteket, ez pedig új alapokra helyezheti az egész kapcsolatotokat.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Szűz

Talán azt gondolod, most a megfelelő személy mellett vagy, ám ez egyáltalán nem így van. Érdemes lenne elgondolkoznod, miért választasz rosszul, ha párkapcsolati kérdésekről van szó. Ha most nem félsz elmerülni az önismereti kérdésekben, az élet eléd sodorja majd azt, akire már hosszú ideje vársz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves