Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire március előtt sorsfordító találkozás vár

2024. február 21.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire március előtt sorsfordító találkozás vár
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszak elé néz.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre sorsfordító változás vár még március előtt. Ha kíváncsi vagy, hogy te is a szerencsések között vagy-e, akkor görgess le, és megtudod. Az biztos, hogy pozitív energiákból nem lesz hiány ebben az időszakban. Íme, a tudnivalók! 

Ikrek

Készen állsz arra, hogy beengedd a jót az életedbe, ezért nem is fogsz annyira meglepődni, amikor valaki olyannal hoz össze az élet, akivel azonnal sikerül megtalálnotok a közös hangot. Ez egy olyan kapcsolat lehet, amiből mély szerelem szövődhet, és közben megtanulod azt is, milyen fontos az, hogy magadat is szeresd és tiszteld. Sokat fejlődhettek egymás mellett, és a jövődre is nagy hatással lesz az új partnered.

Mérleg

Általában jók a megérzéseid, és ez most sem lesz másképp. Sokan bizalmatlanok a bizonyos illetővel kapcsolatban, de te tudod, hogy a szándékai őszinték. A jel, hogy esélyt adsz a dolognak már elegendő arra, hogy elhidd: ez egy fontos kapcsolat lehet az életedben. Most jön az az időszak, amikor saját magadat kell előtérbe helyezned, és meg kell tanulnod, hogy a boldogságod nagyon is fontos. 

Halak

Kicsit elveszettnek érezted magad az elmúlt időszakban, de ez meg fog változni, ugyanis jön valaki az életedbe, aki segít rávilágítani, hogy mik is az igazán fontos dolgok. Nem biztos, hogy ebből szerelem lesz, de egy őszinte barátság biztosan. A cél az lesz, hogy megtanuld értékelni a körülötted lévő szép dolgokat, és elengedd magad, hiszen nincs is nagyobb öröm annál, ha jól érzed magad a saját bőrödben. Sőt, akár még a karrieredben is nagy változás állhat be emiatt a találkozás miatt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves