Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 21.: A Kos szerelmi élete gyökeres változáson megy át, az Ikrekben valami megváltozik

2024. február 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. február 21.: A Kos szerelmi élete gyökeres változáson megy át, az Ikrekben valami megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma elindulnak a változás útján a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűleg mindkettőtökben érik már egy ideje a dolog, ezért dönthettek hirtelen felindulásból úgy a szerelmeddel, hogy összeházasodtok vagy gyereket vállaltok. Az egyedülállóknak pedig sorsszerű találkozásban lehet részük.

Bika

Amikor úgy érzed, hogy egy kicsit tekintélyesebbnek kell lenned, ne feledd: mézzel több méhet vonzhatsz be, mint ecettel. Beszélj határozottan, de engedj teret a másik személynek is. Így nemcsak sikert érhetsz el, de bölcsebbnek is fogsz látszani.

Ikrek

Már jó ideje érzed: a dolgok nem mehetnek tovább úgy, ahogy jelenleg és változásra van szükség. Egy olyan esemény történhet veled, aminek hatására megváltozik benned valami és megszületik egy fontos döntés, ami az egész életedet megváltoztathatja.

Rák

A csillagok arra biztatnak, hogy ismerd meg önmagad. Ez egy nagyszerű nap a naplóírásra, vagy egy baráttal, esetleg életvezetési tanácsadóval való találkozásra, aki segíthet útba igazítani téged, ha bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban.

Oroszlán

Ideje továbblépni, Oroszlán. Jó, hogy tudatában vagy a tetteidnek, a történteknek, de nem kell, hogy a múltad határozza meg, ki vagy ma és holnap. Jogod van változtatni. Jogod van tiszta lappal kezdeni.

Szűz

Tudod mihez tökéletes ez a nap? Hogy jobban megismerj néhány embert, akivel felszínes a kapcsolatod vagy elmélyítsd a baráti kötelékeidet. Menjetek el délután kávézni egyet.

Mérleg

Mi szeretnél igazán lenni? Elégedett vagy a mostani munkáddal? Ha váltani szeretnél, érdemes szétnézni, milyen lehetőségeid vannak, mert rábukkanhatsz egy kivételes lehetőségre.

Skorpió

Mindig jó dolog valami újat tanulni. Ma már regisztrálhatsz egy online minitanfolyamra, vagy egy YouTube-videóból sajátíthatsz el valamit hasznosat. A mai napon azt is kitalálhatod, hogyan oldhatsz meg egy sürgető problémát.

Nyilas

Azt gondolhatod, fel kell tárnod bizonyos dolgokat a múltadból, de fontold meg, mielőtt megteszed, kedves Nyilas. Nem feltétele az újrakezdésnek az, hogy minden titkodat kiadod.

Bak

A mai napon érdemes komolyabban beszélni a házasságról. Valószínűleg készen állsz arra, hogy összeköltözz a partnereddel vagy eljegyezzétek egymást. Bármire is vágysz a kapcsolatodban, az ma elérhetővé válik.

Vízöntő

Vigyázz Vízöntő, mert ma több olyan dolog is van, ami elvonhatja a figyelmedet a munkáról. Érdemes lehet lenémítani a telefonodat vagy kerülni a közösségi oldalakat, amíg nem végzel a fontosabb feladatokkal.

Halak

Ez egy nagyszerű nap egy művészeti tanfolyam elvégzésére vagy egy új mesterség elsajátítására. Még az is lehet, hogy belevágsz egy közös projektbe a szerelmeddel vagy egy barátoddal, és együtt fogtok alkotni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves