Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 16.: A Bika meglepő telefonhívást kap, a Bak megcsalásra gyanakszik

2024. február 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. február 16.: A Bika meglepő telefonhívást kap, a Bak megcsalásra gyanakszik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma különösen fontos, hogy odafigyeljenek a csillagjegyek a viselkedésükre. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Kerüld a hatalmi harcokat, Kos. Szeretsz nyerni, de ma mindenki jól jár azzal, ha megengeded másnak, hogy átélje annak örömét: megkapja, amit akar. Ettől te még nem leszel vesztes, sőt: nagylelkűnek fogsz tűnni.

Bika

Nagyon meg fogsz lepődni azon, ki kereshet ma téged telefonon. Rég beszéltél már az illetővel és talán az is lehet, hogy rossz viszonyban váltatok el. Valószínűleg egy második esélyt kér tőled. Bárhogy is döntesz, próbálj meg nem túl szigorú lenni.

Ikrek

Kerüld a pletykálást, Ikrek. Lehet, hogy nem célod, de a munkahelyeden ma épp te fokozhatod a drámát. A hallgatás legyen a mai napon a te szuperképességed, így elháríthatod azokat a problémákat, amik komoly munkahelyi gondokat idézhetnek elő.

Rák

Ápold a lelkedet, Rák. Csinálj olyan dolgokat, amik csökkentik a stresszt és növelik az önbizalmadat. Közben még azt is felfedezheted, hogyan oldhatod megy egy régóta tartó problémádat.

Oroszlán

A közösségi médiában az emberek mindig figyelik, mit csinálsz, még akkor is, ha nem veszel róla tudomást. Éppen ezért fontos, hogy milyen képet közvetítesz magadról. A legjobb lenne, ha teljesen önazonos és őszinte lennél.

Szűz

A mai napon hatalmi harcokra számíthatsz a partnereddel vagy egy szeretteddel pénzügyi kérdésekben. Leginkább kiadásokkal kapcsolatban rúghatjátok össze a port. Egymás hibáztatása helyett próbáljatok meg kompromisszumot kötni.

Mérleg

Válaszd az egyensúlyt a kapcsolataidban. Nem lehetsz mindenki számára minden, még akkor sem, ha az akarsz is lenni. Ha nem korlátozod kicsit magadat és szabsz határokat másoknak is, teljesen fel fogsz őrlődni a mindennapokban.

Skorpió

Engedd el a félelmeidet, Skorpió. Persze nehéz elereszteni azokat a forgatókönyveket, amiknek a kimenetelében bízol. Ha ma megbízol az univerzumban, hogy tudja, mi a jó neked, meg fogja hálálni a belé vetett bizalmat.

Nyilas

Még ha tudod is, mit szeretnél elérni, próbálj meg nem túl makacs lenni, Nyilas. Az emberek megbecsülik a rugalmasságodat, és hasznot húzol belőle olyan helyzetekben, amikor legszívesebben a neked tetsző módon alakítanád az eseményeket.

Bak

Mostanában furcsán viselkedik a kedvesed? Ma pedig talán olyan dologra is bukkanhatsz, ami elbizonytalanít. Próbáld meg nem egyből a falhoz állítani a kedvesedet, hanem higgadtan megbeszélni vele, mert könnyen megeshet, hogy félreértésről van szó.

Vízöntő

Élvezd az énidőt, ami ma megadatik. Az élet rendkívül mozgalmas lehet, és könnyű beleragadni a forgatagába. Amikor a nap, a hét és a hónap többi részének ütemezéséről van szó, mindig legyen elég idő önmagadra.

Halak

Fogadd el a megérzéseidet, Halak, hiszen tudod, hogy a lelked beszél hozzád. Nem kell passzív szemlélő szerepét betöltened a saját életedben. Ehelyett használd fel bátran a benyomásaidat, és alakítsd neked tetsző módon a sorsodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves