Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem várt fordulat jön az életébe a hétvégén

2024. február 15.

1 perc olvasás

ELLE

hétvége horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek nem várt fordulat jön az életébe a hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegynek nem lesz oka panaszra.


Íme, a horoszkóp legújabb üzenete. Nagyon úgy tűnik, hogy 3 csillagjegy életébe nem várt fordulat jön a hétvégén. Ez jelenthet egy új szerelmet vagy egy hatalmas, kihagyhatatlan lehetőséget is. Görgess lejjebb, és nézd meg, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e.

Oroszlán

Változásra vágysz, és pontosan ez fog jönni az életedbe a hétvégén. Egy régi vagy éppen új ismerős olyan lehetőséget kínál fel, amit kár lenni kihagyni, mert esélyed lesz arra, hogy jobban megismerd önmagad. Ez egy életre szóló kaland, amit nem fogsz megbánni. A barátaid és a családod pedig mindenben támogatnak, így még könnyebb lesz minden.

Nyilas

Mostanában úgy érezted, hogy nem tudsz mély kapcsolatokat kialakítani, de ez hamarosan megváltozik, ugyanis beköszönt az életedbe valaki, aki azonnal le fog venni a lábadról. Rögtön megtaláljátok a közös hangot, és azt fogod érezni, hogy ezzel a személlyel egész nap tudnál beszélgetni. A kapcsolat gyorsan fog haladni, de tényleg valami valódi sülhet ki belőle. Élvezd ki! 

Halak

A sok nehézség mellé most csupa jó hírt fogsz kapni. A magánéleted és a karriered is új fordulatot vesz, nem utolsó sorban pedig a családi viszonyokban is nagy változások állnak be. Ennek köszönhetően te is sokkal vidámabban fogod szemlélni a világot, és nyitott leszel az új lehetőségekre és élményekre. Ezekből pedig a hétvégén nem fogsz hiányt szenvedni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves