Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 12.: Az Ikrekkel beszélni akar a főnöke, a Nyilasnak újra kell gondolnia a jövőjét

2024. február 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. február 12.: Az Ikrekkel beszélni akar a főnöke, a Nyilasnak újra kell gondolnia a jövőjét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint húzós nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Szembesülnöd kell azzal, hogy néhány feladat vagy projekt határideje vészesen közeleg és gőzerővel rápörögsz az elvégzésére. Ha elég koncentrált és kitartó vagy, sikerrel fogsz járni.

Bika

Olyan feladattal bízhatnak meg, ami nem a te területed és talán még csak nem is érted igazán a feladatot. Szerencsére lesz valaki, a segítségedre siet. De kénytelen leszel megtanulni nemet mondani, hiszen nem mindig lesz ekkora szerencséd.

Ikrek

Nagyon keményen dolgoztál az utóbbi időben, és össze is ugrik a gyomrod, mikor meghallod, hogy a főnököd beszélni akar veled. Bizony Ikrek, ma eljöhet annak a napja, amikor végre elismerik az erőfeszítéseidet és akár meg is jutalmazhatnak.

Rák

Ma fontolóra veszed, hogy időt, energiát és esetleg egy kis pénzt fektetsz be egy kreatív projektbe. Ha nem vagy egészen biztos a dologban, érdemes lehet segítséget kérni, nehogy elússzon a pénzed vagy feleslegesek legyenek az erőfeszítéseid.

Oroszlán

Nem várt látogatók állíthatnak be hozzád, akik a tanácsodat kérik. De könnyen megeshet, hogy minden mással is foglalkozni kezdtek, így elvész a fókusz. A lényeg az, hogy végül nagyszerűen fogjátok érezni magatokat.

Szűz

A túlzott ambícióid állandó rohanásra késztethetnek. Hiába volt hétvége, mégis ki vagy merülve, Szűz. Érdemes lenne fontolóra venned, hogy leadsz az igényeidből, delegálsz, de minimum több pihenést iktatsz be az életedbe.

Mérleg

Egy régi barátod vagy rokonod szeretne találkozni veled, de az is lehet, hogy néhány napot nálad töltene, és ezért vad készülődésbe kezdhetsz. Mielőtt fejvesztve takarítanál és vásárolgatnál, jusson eszedbe, hogy te vagy a fontos, nem a körítés.

Skorpió

Ki vagy merülve fizikailag és szellemileg is a tempótól, amit az utóbbi hetekben diktáltál magadnak, de még mindig fontos feladatokat kell elvégezned. Gondolkodj el azon, hogyan szállhatnál ki a mókuskerékből, különben ki fogsz égni.

Nyilas

Azok a hírek, amiket a munkahelyeddel vagy a kollégáiddal kapcsolatban kapsz, megváltoztathatják a jövővel kapcsolatos terveidet. Ráadásul valaki olyan lehetőséget kínálhat fel, amire korábban soha nem gondoltál.

Bak

Olyan feladatot bíznak rád, amivel kissé elakadhatsz, ezért valószínűleg segítséget fogsz kérni, amit egy pillanatig se bánj. Ma egy kissé álmodozó és szétszórt lehetsz, ezért ha van rá lehetőséged, tedd félre a komolyabb munkákat.

Vízöntő

Néhány meglehetősen fárasztó és unalmas munkát kell ma ellátnod. Szorgalmad és elhivatottságod feltűnik a feletteseidnek, ezért számíts valamilyen módon az előrelépésre vagy más jutalomra.

Halak

Spiritualitással vagy filozófiával kapcsolatos témákról olvashatsz ma, amik rettentően felkeltik az érdeklődésedet, viszont könnyen előfordulhat, hogy nem értesz meg mindent egyből. Légy egy kicsit türelmes, talán csak egy kis időre van szükség!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves