Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 26: A Kos negatív dolgot tapasztal a munkahelyén, az Oroszlánt nyugtalanítja egy családtagja

2024. április 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. április 26: A Kos negatív dolgot tapasztal a munkahelyén, az Oroszlánt nyugtalanítja egy családtagja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma kétségek, kihívások és problémák kínozzák a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A munkahelyeden aljas, gyomorforgató dolog történhet. Annyira sértőnek és kellemetlennek érzed, hogy még a munkahelyváltáson is elgondolkozol. Talán valóban ideje lenne váltani!

Bika

Egy furcsa személlyel hozhat ma össze a sors, aki olyan dolgokat mondhat, amik felkavarnak. Van ráció abban, amit mond? Ezt vizsgáld meg, mielőtt mindent elhinnél neki!

Ikrek

A pénzügyeid jelenleg homályosnak és bizonytalannak tűnhetnek. Meglehet, válaszút elé érkezel és el kell döntened, hogy elhalaszd-e egy bizonyos dolog megvásárlását, valamilyen befektetést vagy hogy bevállalj-e még egy munkát.

Rák

Egy kolléga viselkedése ma meglehetősen baljósnak tűnhet, Rák. Láthatóan nem veszi figyelembe mások szükségleteit vagy érzéseit. Jobban teszed, ha nem bízol meg benne és távol maradsz tőle.

Oroszlán

Egy családtagod nehéz időket élhet át, és emiatt te is nyugtalan vagy. Gondosan fontold meg azt, mit akarsz mondani a rokonodnak. Néha egyszerűen a szemébe kell mondani az igazságot ahhoz, hogy meglássa az igazságot.

Szűz

Ma kétségek merülhetnek fel benned bizonyos filozófiákkal, hiedelmekkel kapcsolatban, amikben régóta hiszel, Szűz. Ne hagyd, hogy ez válságot okozzon! Lehet, hogy ez a belső növekedésed normális része.

Mérleg

Általában Mérleg, elég jó összpontosítási és koncentrációs képességed van. Ma azonban azt tapasztalhatod, hogy ezek az erők elhalványulnak. Nehezedre eshet dolgozni, és még az is előfordulhat, hogy a múltban történt csalódásaidon rágódsz.

Skorpió

Ma egy kicsit kiborulhatsz, Skorpió. Valami olyan történik, ami teljesen felkavar és onnantól kezdve nehezedre fog esni a munka. Próbáld megfékezni az érzelmi áradatot, amit tapasztalsz, hogy legalább a legfontosabb feladatokat befejezhesd.

Nyilas

A mai napon kétségek gyötörnek a szerelmi életeddel kapcsolatban, Nyilas. Vajon mennyi a közös bennetek? A kedvesed őszinte és nyitott veled? Van ennek a kapcsolatnak jövője? Az egyetlen módja annak, hogy túllépj ezen a belső zűrzavaron, ha leteszteled a kapcsolatot!

Bak

Egyes nyugtalanító álmok kétségeket ébreszthetnek benned egy barátodnak tartott személy indítékaival kapcsolatban. Lehet, hogy ez a személy furcsán viselkedik veled, és emiatt elgondolkodsz a jövőtökön.

Vízöntő

Valami kirívóan valótlan pletykát hallhatsz, azonban az a illető, aki beszámol róla, olyan meggyőző lehet, hogy el is hiszed. Bölcsen tennéd, ha ellenőriznéd a tényeket, nehogy kellemetlenség érjen.

Halak

Szükség lenne arra, hogy elgondolkodj a pénzügyeiden, és azon, hogyan tervezed alakítani a jövődet. De valószínűleg érdekesebb projekteken jár az eszed. Talán érdemes ma félretenni a dolgot, de holnap már tényleg foglalkoznod kellene az égető kérdések megválaszolásával. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves