Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 25: A Skorpiónak spirituális élményben lesz része, a Halak ma rátalálhat élete nagy szerelmére

2024. április 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. április 25: A Skorpiónak spirituális élményben lesz része, a Halak ma rátalálhat élete nagy szerelmére
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma izgalmas találkozások várnak a csillagjegyekre és lehetőséget kapnak a kapcsolatépítésre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma tényleg a rivaldafényben leszel. Ez segíthet megváltoztatni azt a néha nagyon negatív képet, amit magadról alkottál. Van benned egy bizonyos fajta energia és mágnesesség - itt az ideje, hogy valaki észrevegye!

Bika

Ha kicsit rossz passzban voltál mostanában, a mai bolygókonfigurációnak köszönhetően sokkal jobban fogod érezni magad, Bika. Néhány napon belül lesz erőd ahhoz, hogy ott folytasd a dolgokat, ahol abbahagytad őket.

Ikrek

A mai egy újabb szenvedélyes nap a szenvedélyes napok sorában! Általában Ikrek, meglehetősen visszafogott ember vagy, ami az érzelmeket illeti. A következő napokban viszont kifejezetten látványosan mutatod ki az érzéseidet.

Rák

A következő napokban megtalálhatod azokat a helyzeteket vagy embereket, akikre szükséged van ahhoz, hogy szabadabbnak érezd magad. Ne felejtsd el: a szerelem a legnagyobb szabadság. Ideje helyet csinálni neki az életedben!

Oroszlán

Ha gyakran segítesz rászorulókon, vagy ha az emberek megsegítése a hivatásod része, akkor ez a nap rávilágít arra: ideje lenne magaddal is foglalkozni. Amennyiben nem teszed, akkor nem fogsz tudni továbbra is segíteni másokon.

Szűz

Nem igazán mondhatnánk, hogy nehezen hozol döntéseket a szerelmi életeddel kapcsolatban, Szűz. Szenvedélyes ember vagy, és hiszel a szerelem első látásra élményben, ami akár ma meg is történhet veled!

Mérleg

Szereted, ha az erőfeszítéseid elnyerik méltó jutalmukat. Ám a szerelmi életedben soha nem lehetsz biztos a munkád gyümölcsének mennyiségében vagy minőségében. Mégis, ma, ráébredhetsz, hogy ideje elültetni néhány új magot!

Skorpió

Ha ma egy kicsit furcsa vagy különc emberrel találkozol, próbáld megismerni őt, mert ez a személy egy részed visszatükröződése lehet, ami egy igazán különleges, spirituális élményt adhat. Az illető segít meglátni, mennyire különleges vagy, és sokkal jobban kellene értékelned a csodálatos tulajdonságaidat.

Nyilas

A nap folyamán az az érzésed lehet, hogy valami megváltozott az emberekben a környezetedben, Nyilas. Mintha nyitottabbak, kifejezőbbek lennének. Ragadd meg a lehetőséget, hogy megerősítsd a kapcsolataidat és akár újakat építhess!

Bak

Végre egy kicsit lazíthatsz! Tökéletes ez a nap ahhoz, hogy felkészülj azokra a kihívásokra, amiknek már a gondolata is szorongást keltett benned. Ma van elég erőd szembenézni a problémáiddal, kedves Bak.

Vízöntő

Szeretnéd jobban megérteni önmagad és a körülötted lévő világra adott reakcióidat. Nos, Vízöntő, ma érdemes időt szánnod arra, hogy átnézd a sikereidet és a kudarcaidat, különösen, ami a családi életedet illeti.

Halak

Ez egy tökéletes nap a szerelembe eséshez, Halak! Ma bármi megtörténhet veled. Találkozhatsz valakivel, aki készen áll arra, hogy szeressen, támogasson és meghallgasson, amikor a legnagyobb szükséged van rá. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves