Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Ennek a 3 csillagjegynek magától megoldódnak a problémáik

2024. április 21.

1 perc olvasás

Majoros Mirtill

április csillagjegy horoszkóp probléma kívánság
Ennek a 3 csillagjegynek magától megoldódnak a problémáik
© Shutterstock

3 csillagjegynek nem kell azon izgulnia, hogyan másszon ki a gödörből. A csillagok mindent megoldanak helyettük. 


3 csillagjegy számára a következő napok gondtalanságot hoznak: minden problémájuk egy csapásra megoldódik, nem kell tovább küzdeniük, hogy a dolgok helyre álljanak. Lássuk, kik lesznek ennyire szerencsések!

Kos

Nem feszülsz a régi sérelmeken, hajlandó vagy magad mögött hagyni a bántásokat, beszólásokat. Ezzel pedig megágyazol a jó viszonynak, ami új szakaszt nyit a kapcsolataidban. Mi több, a pénzügyeid miatt sem kell görcsölnöd, ezzel kapcsolatban is szuper hírek érkeznek. A Vénusz pedig új tüzet, érzékiséget hoz az életedbe, méghozzá egy új találkozás formájában. 

Bika

Végre megjön a bátorságod, és egy olyan dologba kezdesz bele, amibe régóta szeretnél, de sosem volt hozzá meg a kellő bátorságod. Ezt a döntést válallnod is kell mások előtt, és sokkal pozitívabban fogadják, mint amit gondoltál volna. A Jupiter a következő napokban is segít, hogy ezt a nagy lépést, a lehető legnagyobb siker koronázza. 

Ikrek

A Vénusz és a Merkúr beteljesedést hoz: a szeretet és a biztonság öleli körbe most minden napodat. Ez segít abban is, hogy minden tervednek lelkesebben, nagyobb energiával állj neki. Az egyedülállók ragyognak, és rendkívül izgalmassá válik a szerelmi életük is, jó híreket és rengeteg érdeklődést kapnak. A párok életében új szakasz kezdődik, fellendül a kapcsolatuk, az érzelmek pedig intenzívebbek és forróbbak lesznek, mint valaha, hála a Vénusznak. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves