Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BIKA HAVA

3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz a Bika hava

2024. április 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Bika hava
3 csillagjegy, akinek sorsfordító lesz a Bika hava
© Shutterstock

3 csillagjegy búcsút inthet a régi életének a következő hetekben.


Április 19-én a Nap belép a Bikába, ezzel kezdetét veszi a Bika hava, ami az önvizsgálatról és a múltadból származó bölcsesség, valamint traumák, hiedelmek felfedezéséről szól, amiknek eddig nem voltál tudatában. Ezek pedig segítenek megváltoztatni az életedet és elérni a vágyaidat. A horoszkóp az alábbi 3 csillagjegy számíthat arra, hogy sorsfordító hetekben lesz része:

Bika

Boldog születésnapot, Bika! Végre megérkezett a szezonod és bizony ragyogni fogsz! A csillagok maximálisan támogatnak az önmegvalósító terveidben. A következő egy hónapban spirituális utazásban lehet részed, szellemi növekedésben, aminek hatására egészen megváltozhat a gondolkodásod és a személyiséged. Teljesen új alapokra helyezed az életedet.

Rák

Az egyik legnagyobb életleckéd az: kiállni magadért és elsősorban saját magadat tenni boldoggá, nem pedig csak másokat. A hónapban ehhez kapsz lendületet a csillagoktól, hogy végre egy életre megtanuld ezt a leckét. Ehhez pedig szükség lesz a határok meghúzására, de arra is, hogy véget vess a mérgező kapcsolatoknak. A következő hetekben annyira megnő az önbecsülésed, és szívfájdalom nélkül sikerül az első helyre helyezni önmagadat!

Oroszlán

Fokozatosan érezni fogod: már nem vagy az az ember, aki régen. Már egy másik Oroszlán vagy. A finom átalakító energiák segítenek felvállalni az „új” énedet, és arra bátorítanak, hogy önazonosabban élj. Vágyat érezhetsz arra, hogy új életet kezdj, esetleg elmerülj a spiritualitásban és ezzel együtt megváltoztasd a környezetedet, valamint a kapcsolataidat. Csak bátran, de ne kapkodj el semmit!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves