Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 11: A Rákhoz dőlni fog a pénz, a Nyilas fontos üzenetet kap 

2024. április 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. április 11: A Rákhoz dőlni fog a pénz, a Nyilas fontos üzenetet kap 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma szerencsés, ugyanakkor termékeny nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Remek nap ez a mai ahhoz, hogy több időt tölts társaságban, új emberekkel ismerkedj meg, hálózatot bővíts és együtt legyél a barátokkal. Ha meghívást kapsz egy eseményre, fontold meg, hogy elmész. Soha nem tudhatod, kivel fogsz ott találkozni! 

Bika

A csillagok nagy szerencsét hozhatnak ma neked. Ez egy nagyszerű nap egy cél elérésére vagy egy álom megvalósítására. Az egyik figyelmeztetés az, hogy légy óvatos, ha a mai napon költekezel, mert kicsit többet engedhetsz meg magadnak, mint kellene. 

Ikrek  

Figyeld, mit mondasz, és kik vesznek körül, Ikrek, mert villámgyorsan elterjedhetnek a pletykák. Amikor a Hold összekapcsolódik a Jupiterrel, aktiválja a rejtett ellenségek szektorát, és úgy érezheted, van néhány ember az életedben, akikkel kapcsolatban óvatosnak kell lenned. 

Rák  

Ma igazán szerencsésnek érezheted magad, mert valószínűleg pénzhez jutsz. A csillagok több lehetőséget is kínálnak arra, hogy megtaláld annak a módját, hogy megszabadulj az adósságoktól vagy új munkát találj. 

Oroszlán 

A mai bolygóállások aktiválják a karrierszektort, és ez az az időszak, amikor exponenciális növekedést érhetsz el - és úgy érezheted, hogy a munkahelyeden bármi lehetséges. Kiváló nap ez arra, hogy lenyűgözd a főnöködet, vagy megmutasd, képes leszel kezelni a további felelősséget. 

Szűz 

Szeretsz tanulni, Szűz. A Hold aktiválja a felsőoktatási szektort, lehetővé téve, hogy jól megőrizd az információkat. Ha bármilyen típusú online képzést szeretnél elvégezni vagy valamit meg kellene tanulnod, akkor tökéletes hozzá a mai nap.  

Mérleg  

Mozgalmas nap elé nézel, Mérleg. Ma különösen ambiciózus vagy, és mindent be akarsz fejezni, amit fontosnak tartasz. Ha találkozókat ütemezel, próbálj meg mindent ugyanarra a napra időzíteni. A cél, hogy ne aprózd el a dolgokat, inkább egy nap tudj le több dolgot! 

Skorpió  

A mai nap ideális ahhoz, hogy átgondold, mit szeretnél magadtól, másoktól és egy bizonyos helyzettől. De vigyázz: senkinek se ígérj semmit! Biztosnak kell lenned abban is, hogy te magad mit vagy képes nyújtani a siker érdekében! 

Nyilas  

A mai Hold aktiválja a titkok szektorát, és felfedheti, amit tudnod kell. A napfogyatkozás hatása még mindig tart, ezért figyelj az ismétlődő számokra, az álmokra, mert fontos üzenetet próbálnak közvetíteni neked. 

Bak  

Remek nap ez a gondolkodásra, álmodozásra és az ötletelésre. Ha van olyan projekted, amin másokkal együtt dolgozol, fontold meg, hogy izgalmasabbá teszed a folyamatot. Élvezetesebb lehet munka, ha például közben kávéztok vagy sütiztek. 

Vízöntő  

Lakásvásárláson vagy felújításon gondolkodsz? Ma érdemes szétnézni, milyen lehetőségeid vannak Vízöntő, mert megtalálhatod a legjobbat! Ha pedig a családalapításon dolgoztok, nagyon termékeny időszak egy gyermek megfoganásához. 

Halak

A mai nap tökéletes ahhoz, hogy kommunikáld a gondolataidat, érzéseidet, kedves Halak. De még akár fantasztikus ötletek is az eszedbe juthatnak, ezért célszerű mindent lejegyzetelned, nehogy elvesszenek.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves