Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Napfogyatkozás

3 csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoz a napfogyatkozás

2024. április 08.

2 perc olvasás

ELLE

szerencse 3 csillagjegy napfogyatkozás
3 csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoz a napfogyatkozás
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életére komoly hatást gyakorol az áprilisi nagyfogyatkozás.


Április 8-án ismét teljes napfogyatkozás következik be, ami egy-egy csillagjegy számára is pozitív változásokat hozhat.

A jelenség elsősorban Kanadából, az Egyesült Államokból és Mexikóból figyelhető meg, de online bárki nyomon követheti a NASA közvetítésének köszönhetően.

Ám ahhoz, hogy a csillagjegyek megérezzék a jelenség pozitív energiáit, nem is kell tudatában lenniük az eseményeknek. Egyeseknek a magánélete, másoknak pedig a pénzügyei alakulhatnak kifejezetten szerencsésen.

Nézd meg, te is ott vagy-e köztük!

3 csillagjegy, akire nagy hatást gyakorol a napfogyatkozás

Ikrek

A testmozgást az utóbbi időben elhanyagoltad, pedig a szervezetednek szüksége lenne rá. Most végre lesz egy kis extra szabadidőd, még egy belföldi utazás is kilátásban van, szóval itt az ideje, hogy több időt fordíts az egészségmegőrzésre. Pihend ki magad és töltődj fel, mert a következő hónapokban szükséged lesz minden energiádra, annyira sok élményben lesz részed.

Oroszlán

Hatalmas elismerésben részesülsz a feletteseid által, akik látják, mekkora erőfeszítéseket teszel a munkahelyeden azért, hogy minden optimálisan működjön. A pénzbeli jutalmadat használd fel okosan, vagy tartalékold, mert később még jól jöhet. A kikapcsolódásra azonban szükség van, az apró örömöket ne vond meg magadtól!

napfogyatkozas-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Szenvedélyes napokat élhetsz át, ami kifejezetten jót tesz a párkapcsolatodnak. Az utóbbi időben sok konfliktus volt köztetek, éppen itt volt az ideje annak, hogy tisztázzátok a félreértéseket. Bár néha talán hangosabbra sikerül egy-egy beszélgetés, végül a partnereddel teljesen egy hullámhosszra kerültök.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves