Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Mars segít leküzdeni a párkapcsolati problémákat

2024. április 10.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp Mars szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Mars segít leküzdeni a párkapcsolati problémákat
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében pozitív változások következnek be a magánéletüket illetően.


A Mars és a Szaturnusz együttállása egy-egy csillagjegy számára szerencsét hozhat, hiszen a bolygóállás a régóta fennálló problémákat is segít megoldani.

Az egészen apró félreértésektől a komoly vitákig mindent sikerül most elsimítani, és az egyedülállók is párra találhatnak, de ehhez természetesen nyitottság is szükséges.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, akinek a Mars segíti a szerelmi életét

Kos

A Mars energiájának köszönhetően ráébredsz, hogy változásra van szükséged, és most végre elegendő bátorságod van ahhoz is, hogy megtedd az első lépéseket. Először is le kell ülnöd a partnereddel, hogy egy ingatlannal kapcsolatos ügyet közösen lezárjatok. Ezt követően tiszta lappal indulhattok, ami mindkettőtöknek jót fog tenni – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy külön utakon kell folytatnotok.

Ikrek

Bizonyos dolgokat nem akarsz tudomásul venni, ám azok attól még léteznek. Egyre rosszabbul viseled a magányt, és most már valóban kész vagy egy új kapcsolatra. Ha a görcsös keresést elengeded, hamarosan megérkezik az életedbe valaki, aki hosszú távon is a társad lehet, de ehhez neked is változtatnod kell a hozzáállásodon.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az utóbbi időben a karriered építése volt a legfontosabb, de itt az idő, hogy a társadra is időt fordíts. Egyelőre csak apró összezördüléseitek vannak, ám később ez akár komoly problémákhoz is vezethet, hiszen már a féltékenység is felütötte a fejét a kapcsolatotokban. Ideális ez az időszak arra, hogy néhány napra elszökjetek kettesben, és romantikázzatok egy eldugott helyen.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves