Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

3 csillagjegy, aki szenvedélyes napokra számíthat a héten

2024. április 09.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki szenvedélyes napokra számíthat a héten
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy szerelmi élete felpezsdül a napokban.


A napfogyatkozás után néhány csillagjegy azt tapasztalhatja, hogy a magánélete teljesen új irányt vesz.

Akik eddig egyedül éltek, most rátalálhatnak a társukra, a hosszú ideje párkapcsolatban élőket pedig olyan friss energiák segítik, amelyek segítenek abban, hogy ismét egymásra találjanak a felek.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek tökéletesen alakul a szerelmi élete

Bika

Kétségtelen, hogy nem ismersz határokat, ha a szeretteidről való gondoskodásról van szó. Most annyira nyugalmas időszaknak nézel elébe, hogy a viták biztosan messzire elkerülnek, és a rengeteg gondoskodásodat a partnered azzal hálálja meg, hogy viszonozza minden figyelmességedet. Élvezzétek ki ezeket a napokat, és válasszatok ki néhány romantikus programot, hogy feltöltődhessetek energiával!

Nyilas

Ma már pontosan tisztában vagy azzal, hogy mire vágysz, és mi az, ami nálad nem fér bele a mindennapokba. Ismered a határaidat is, ez pedig segít abban, hogy végre megtaláld a hozzád illő társat. Járj nyitott szemmel, mert olyan helyen találkozhatsz vele, ahol nem is számítasz rá.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Bár a munka most minden idődet lefoglalja, a párodnak nagy szüksége van rád. Ha ezt felismered, szenvedélyes napokat élhettek át, ami új alapokra helyezheti a kapcsolatotokat. Adj esélyt arra, hogy a társad több időt tölthessen veled, mert ez mindkettőtöknek jót fog tenni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves