Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzügyi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Merkúr retrográd hoz pénzügyi sikert

2024. április 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy Merkúr retrográd
3 csillagjegy, akinek a Merkúr retrográd hoz pénzügyi sikert
© Shutterstock

A következő időszak egy-egy csillagjegy számára anyagi fellendülést hozhat.


A Merkúr retrográd néhány csillagjegy életében pozitív pénzügyi változásokat idézhet elő.

Nemcsak a pénzügyekkel, hanem a különböző vagyontárgyakkal kapcsolatos változások is igazán kedvezően alakulhatnak, érdemes most kihasználni a lehetőségeket, mert valóban különlegesek lesznek ezek a napok.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakulnak a pénzügyei

Ikrek

Régóta döntésképtelennek érzed magad egy munkahelyi előléptetéssel kapcsolatban. Most azonban végre elhatározod magad, és elvállalsz egy olyan új pozíciót, ami jóval magasabb fizetéssel és mozgástérrel jár. Hidd el, nem fogod megbánni: ez lesz a legtesthezállóbb feladatkör számodra.

Skorpió

Hihetetlenül erős a kisugárzásod, és annyira pozitív hatást gyakorolsz mindenkire, hogy ennek még a főnökeid sem tudnak ellenállni. A nyári utazásod nem lesz probléma, ugyanis a teljesítményedet egy hatalmas bónusszal jutalmazzák. Használd ki a lehetőséget, utazz el, és végre töltődj fel egy tengerparton!

Nyilas

Egy ingatlanügylet régóta aggaszt, de most sikerül megnyugtatóan lezárni. Talán költözésről, esetleg lakáseladásról van szó, de tény, hogy hosszú ideje nem találtál rá megoldást. Most is gyanakodva fogadod a felkínált lehetőséget, pedig egy ilyen ajánlatot nem szabad visszautasítani!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves