Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 27.: A Szűz egy dühös hívást kap, a Mérleg szerelmi életében drámai fordulat következik be

2023. szeptember 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 27.: A Szűz egy dühös hívást kap, a Mérleg szerelmi életében drámai fordulat következik be
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint finoman szólva is stresszes nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma szükségesnek találhatod, hogy visszautasíts egy társasági eseményre szóló meghívást, Kos, és a házigazda valamiért sértettnek tűnhet. A barátod valószínűleg túlterhelt és stresszes, és szinte minden helyzetet túlreagál.

Bika

Sokat edzettél mostanában? Ha igen, akkor kissé ki lehetsz merülve, és ez jelentősen befolyásolhatja az energiaszintedet, nem beszélve arról, hogy eléggé korlátozott lehet a mozgásod. Lehet, szükséged lenne egy kis szabadnapra!

Ikrek

Elhanyagolhatónak és szeretetlennek érezheted magad, de valószínűleg csak te érzed így, és valójában nagyon is szeret a párod. Meglehet, hogy csakugyan nem veszi a jelzéseidet, de talán célozgatás helyett jobb lenne megmondani, mi bánt.

Rák

Görcsösen küzdesz a sikerért, a pénzért, hogy megkapd azt, amire vágysz, mert úgy véled: csak akkor leszel boldog, ha megvan mindened, ami csak kellhet hozzá. Lehet, könnyebb lenne előbb megtalálni a boldogságot a lelkedben, és utána a környezetedben is meglelnéd.

Oroszlán

Ma sok időt tölthet azzal, hogy egy elveszett tárgyat próbálsz megtalálni. Ennek a dolognak főleg szentimentális értéke lehet. Mégis fontos számodra, hogy megtaláld, de ez nem jó nap a keresésre.

Szűz

Egy távol élő rokonod, esetleg barátod dühösen felhívhat. Aránytalanul felfújja egy tettedet vagy megjegyzésedet, és mélyen megbánthat a viselkedésével. A legjobb, ha nem ma próbálsz meg vele dülőre jutni, inkább várd meg, amíg lehiggad.

Mérleg

Egy komolyabb veszekedés van kilátásban a partnereddel Mérleg, ami szakítással is végződhet. Valószínűleg odáig fajul a dolog, hogy soha többé nem akarod látni. Támaszkodj ma a barátaidra!

Skorpió

A túlterheltség miatti túl sok stressz komolyan kikezdheti az idegeidet, Skorpió. Ma még a legártatlanabb viccet is sértőnek találhatod. Ne légy annyira feszült, hogy csak árulókat látsz magad körül.

Nyilas

Veszekedés alakulhat ki a családtagjaid vagy a barátaid között, Nyilas. Elgondolkodhatsz azon, hogy mi a nagy baj, mert az, amiről vitatkoznak, meglehetősen banálisnak tűnik. Nyilván ez fontos nekik, és a legjobb, ha rájuk hagyod a dolgot.

Bak

Nagyon dühös lehetsz ma, Bak, mert lepasszolják neked a munkát a kollégáid, vagy a főnököd talál ki neked plusz feladatokat, amik esetleg nem is a te területedhez tartóznak. Ha van rá mód, akkor delegálj!

Vízöntő

Ha azt tervezed, hogy hamarosan útnak indulsz, készíts listát arról, mit kell tenned előtte. Ellenkező esetben az utolsó pillanatban pánikba eshetsz, mert elfelejtettél valami fontosat.

Halak

Talán mostanában aggódtál a pénz miatt, Halak. Ma egy családtagod vagy a szerelmed rengeteget költhet valamire, amit te szükségtelennek és felelőtlennek tartasz. Mielőtt dühös leszel, tudd: nem biztos, hogy minden úgy van, ahogyan látszik!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves