Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 2.: A Kossal csodát tesz ez a nap, az Ikrek találkozik egy rokon lélekkel

2023. október 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. október 2.: A Kossal csodát tesz ez a nap, az Ikrek találkozik egy rokon lélekkel
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint erőteljesen megpróbálják befolyásolni egymást a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Azt veheted észre, az emberek követnek téged, odafigyelnek arra, amit mondasz, és példaképként tekintenek rád. Még akár csoportokat, tömegeket is megmozgathatsz. Fantasztikus hatással lesz önbizalmadra és a lelkedre, ez a hatalom, amire jól vigyázz!

Bika

Az emberek ma megpróbálják megmondani neked, hogy mit tegyél, mihez kezdj, de a legjobb, amit tehetsz, ha a saját fejed után mész. Ne kételkedj magadban és a képességeidben, mert jól tudod, mit kell tenned.

Ikrek

Mágnesként vonzod magadhoz az embereket a mai napon, akik valósággal isszák a szavaidat, Ikrek. De téged nem is ez fog az legjobban feldobni, hanem az, hogy rálelhetsz egy rokon lélekre, akivel tökéletesen megértitek egymást.

Rák

Ma fontos leckéket kell megtanulnod, ezért légy figyelmes. Lehet, azt gondolod, hogy bizonyos személyeknek fel kellene már nőniük. Viszont a mai napon arra kell rájönnöd: talán te vagy az, akinek egy kicsit fejlődnie kellene.

Oroszlán

Ezen a napon meglehetősen agresszív légkör uralkodik körülötted. A dolgok eléggé felforrósodhatnak, ezért készülj fel arra, hogy konfliktusba ütközhetsz másokkal, amikor mindenáron megpróbálnak befolyásolni téged, vagy rád erőszakolni valamit.

Szűz

Ha van nap, amikor pozitív irányba terelhetsz másokat, akkor az a mai. Amennyiben szeretnél valakire mély benyomást tenni, vagy segíteni neki megtalálni a helyes utat, akkor ma kell cselekedned.

Mérleg

Ma könnyedén befolyásolhatod az embereket. Használd bölcsen ezt az erődet, és vezetői képességeidet mások megsegítésére. Később rendkívül hálásak lesznek azért, hogy a jó útra terelted őket.

Skorpió

Merülj el mélyen magadban a mai napon, Skorpió. Menj mélyebbre ahelyett, hogy csak a felszínt kapirgálnád. Amit ma a lelkedben találhatsz, az sok mindent megváltoztathat. Ráadásul fültanúja leszel valaminek, ami új útra terelhet téged.

Nyilas

Szavaidnak óriási hatása van ma, ezért gondolkozz, mielőtt beszélsz. Könnyen megbánthatod mások érzéseit, ha nem veszed figyelembe őket. Légy óvatos minden telefonbeszélgetés során is, és mindig győződj meg arról, hogy egyértelműen fogalmaztál.

Bak

Ha van valami, amit ki kell nyomoznod valamit, akkor ez a tökéletes nap hozzá, Bak. Koncentrációs készséged erősebb a normálisnál, és könnyen megtalálod mindazt, ami rejtve van előtted. Azért légy óvatos, ha egy hazugságot készülsz leleplezni.

Vízöntő

Erősnek és elszántnak fogod érezni magad, ezért használd a mai kozmikus energiát a félbemaradt projektek befejezésére. Ma jobb, ha egyedül dolgozol, mert egyeseket zavarhat a túlzott magabiztosságod, és az is, ha a csoport élére állsz még akkor is, ha jó szándékkal teszed.

Halak

Ma sok mindent elérhetsz, kedves Halak. Csak egy valamivel légy óvatos: a környezeted manipulálásával. Senki sem értékeli, ha megpróbálják befolyásolni. Azt is kerüld el, hogy azt éreztesd másokkal, jobb vagy náluk. Még akkor is, ha így van. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves