Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 21.: A Szűz barátnője hatalmas meglepetést okoz, a Skorpió nagy változások előtt áll

2023. november 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. november 21.: A Szűz barátnője hatalmas meglepetést okoz, a Skorpió nagy változások előtt áll
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a partner vagy a barátok társasága pozitív hatással lesz a csillagjegyek életére. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Fontos új információk juthatnak el hozzád talán könyveken, cikkeken vagy a barátokkal folytatott beszélgetéseken keresztül, amik új ajtókat nyithatnak meg előtted. Lehetőséged adódik a fejlődésre és az új készségek elsajátítására.

Bika

A barátokkal és családtagokkal való jobb kommunikáció nagyban növeli az önbecsülésedet. Ezenkívül sikeresen befejeztél egy feladatot, amibe az elmúlt hetekben rengeteg energiát öltél. Most mások csodálatának fényében sütkérezhetsz.

Ikrek

A kedveseddel vagy egy közeli baráttal fennálló kapcsolatod javulása bizakodóvá tesz, és pozitívabban látod a jövődet. Megnő az önértékelésed, és pozitív gondolatokat fogalmazol meg életedről az elkövetkező időszakban.

Rák

Váratlanul potyapénz üti a markodat, és úgy dönthetsz: nagylelkű leszel. Megleped a szeretteidet néhány aprósággal vagy akár a párodat egy nagyobb dologgal. Ez szép gesztus, de az sem baj, ha marad valamennyi, amennyit félrerakhatsz!

Oroszlán

Talán sosem hitted, hogy megtörténhet veled, de mégis megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét. De olyan Oroszlánok is lesznek, akikben felébred a kalandvágy, és utazást szerveznek a hétvégére.

Szűz

Az egyik barátnőd hatalmas meglepetést okoz. Olyannal lephet meg, amire régóta vágytál, de legalábbis földöntúli örömet szerez neked. Ne kezdj el azon agyalni, hogy adhatnád ezt vissza, hanem éld át a pillanatot.

Mérleg

Az élet egy kaland. Legalábbis ma ez vallod, Mérleg. A sikerekben és a barátok szeretetében úszva különösen magabiztosnak és lelkesnek érzed magad, és kedved támad olyan dolgok kipróbálásához, amikhez eddig nem volt bátorságod.

Skorpió

Elismerés és a megnövekedett jövedelem van a láthatáron, kedves Skorpió. Nagy változások várnak rád, amik elsőre talán ijesztőek lehetnek, de a barátaid mindenen átsegítenek.

Nyilas

Olyan emberekkel leszel ma körülvéve, akik ontják magukból a pozitivitást. Inspiráló személyiségüknek és biztatásuknak köszönhetően te is pozitívabban fogod látni a jövődet.

Bak

A mai napon sikerül mindent elérned, amit terveztél, és nagy örömmel tölt el. Pedig napközben is érnek kihívások, de könnyedén veszed az akadályokat. A nap végén ne felejts el ünnepelni és kiélvezni a sikeredet.

Vízöntő

Ma különösen szerelmesnek érezheted magad. Ha romantikus kapcsolatban vagy, elsöprő vágyat érezhetsz egy meghitt vacsorára a pároddal. Amennyiben még nincs kedvesed, ez az állapot hamarosan megváltozhat.

Halak

Rád törhet a vágy, hogy kicsinosítsd az otthonodat, és esetleg elkezd karácsonyi díszekbe öltöztetni. Épp itt az ideje megszabadulni attól, amire nincs szükséged és néhány új darabbal frissíteni fel az otthonodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves