Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsony

Te mikor szeded le a karácsonyi dekorációt? – Hatalmas vitát váltott ki a nő levele

2023. január 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Dekoráció karácsonyfa karácsony vallomás
Te mikor szeded le a karácsonyi dekorációt? – Hatalmas vitát váltott ki a nő levele
© Fotó: Getty Images

Nagy vitát okozott egy nő bejegyzése, aki elárulta, hogy alig várja, hogy elrakja a karácsonyi dekorációt. 


Az ünnepi időszak után a legtöbben január elején szedik le a karácsonyi dekorációt. Ám nem vár mindenki ilyen sokáig, egy brit nő elárulta, hogy minél hamarabb szeretne tőlük mindig megszabadulni, de a gyerekei miatt nem tudja leszedni a díszeket.

Elege van a karácsonyi dekorációból a nőnek

A brit nő egy névtelen fórumon vallotta be, hogy mennyire megterhelő számára, hogy heteken keresztül a karácsonyi dekorációt kell néznie. 

Legszívesebben már december 26-án megszabadulnék a karácsonyi díszektől. Nem kellene, de ezt akarom. Legtöbbször Szilveszterig várok, de idén nem voltam karácsonyi hangulatban, szóval csak mindent szerettem volna leszedni. Mindig a gyerekeim miatt tartom meg. Van bárki, aki hamar pakolja el? 

A nő bejegyzése hatalmas vitát váltott ki, sokan kiemelték, hogy gondolnia kellene a gyerekeire, akik valószínűleg örömüket lelik a karácsonyi dekorációban. A kommentelők egy része kiemelte, hogy karácsony után nincs iskola, ezért a gyerekek ki tudnák élvezni a feldíszített otthont. 

Miért nem tekinted ezt ünnepi időszaknak? Egyél, igyál és mulass, amíg lehet, mielőtt az élet visszaáll a normális kerékvágásba az új év után

– emelte ki egy hozzászóló. 

Nem értem a rohanást – számomra ez a karácsony és újév közötti időszak a legpihentetőbb és legkarácsonyibb

– írta egy másik nő. 

Voltak, akik a nő védelmére keltek, és leírták, hogy náluk is előfordult már, hogy január előtt lekerültek a karácsonyi díszek. 

Ma sétáltam, már láttam néhány fát a kukákban

- jegyezte meg egy hozzászóló. 

Annak ellenére, hogy heves vita alakult ki a kommentelők között a nő posztja kapcsán, sokan megjegyezték, hogy manapság már teljesen eltérőek a szokások. Míg korábban csak az ünnepek előtt közvetlenül kerültek fel a dekorációk és díszítették fel a fát, addig manapság sokan már december elején ünnepi pompába öltöztetik az otthonaikat. Emiatt teljesen jogossá válhat, ha valaki egy hónap után unja az ünnepi dekort. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves