Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

3 izgalmas regény, amit novemberben érdemes elolvasnod

2023. november 15.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyv könyvajánló november olvasás regény
3 izgalmas regény, amit novemberben érdemes elolvasnod
© Shutterstock

Az őszi/téli időszak is tartogat néhány izgalmas regényt, amiket érdemes beszerezned.


Az olvasás iránt sokan szenvedélyesen rajonganak, és ez érthető is, hiszen az egyik legkellemesebb és leghasznosabb kikapcsolódási forma. Néhány regény az egyre hűvösebbé váló novemberi estéken is izgalmas olvasmány lesz.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kötetek a legnépszerűbbek most, amiket kár lenne kihagyni, olvass tovább!

Az ősz 3 legjobb regénye

Sigrídur Hagalín Björnsdóttir – A sziget

Sigrídur Hagalín Björnsdóttir újságíróként dolgozik, az izlandi televízió munkatársa. Ezt a kötetét az Izlandi Női Irodalmi Díjra is jelölték. Az elmúlt évek egyik legérdekesebb regénye izgalmas, valóságosnak tűnő és hátborzongató történet az emberiség elképzelt jövőjéről.

A könyv a thriller, a politikai fikció és a disztópia remek kombinációja, ugyanakkor pontos kórkép is a modern világról. A szerző művével megdöbbentette az izlandi irodalmi közeget, és élénk vitát váltott ki az állam és a társadalom alapjainak fenntarthatóságáról – érdemes elolvasni!

Frei Tamás: Puccs Moszkvában

A korábbi tévés szakember új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a kötet fókuszába. A fordulatos akcióthrillerben az olvasók újra találkozhatnak André Calvival, aki a szerző korábbi köteteinek jól ismert főszereplője.

Bár sok mindent átélt az elmúlt 8 évben, sokszor került veszélyes helyzetekbe, de az élete 180 fokos fordulatot vett – most azonban élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie. Lebilincselően izgalmas és tartalmas regény, amit a rajongók már régóta vártak.

Kepes András: Két macska voltam

Kepes András kötetei évek óta hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot. Legújabb, Két macska voltam címmel megjelenő könyve egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.

A történet kezdetén a hetvenes évek vidéki Magyarországán járunk, és egy család életén keresztül járjuk végig a rendszerváltásig tartó időszakot és Budapest változásait. A főszereplő, György a bűn és a tisztesség között ingadozva keresi a választ a múlt legnagyobb kérdéseire és saját családjának drámáira.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves