Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem a héten

2023. november 20.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem a héten
© Shutterstock

3 csillagjegyre nagyon boldog napok várnak. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életében új szerelem lesz jelen. Az biztos, hogy romantikából és boldogságból egyáltalán nem fognak hiányt szenvedni. Most megmutatjuk, hogy kik a szerencsések, akik csodálatos napokra számíthatnak.

Bika

A baráti társaságodon keresztül megismersz valakit, aki azonnal le fog venni a lábadról. Rengeteg a közös tulajdonság és vágy, így bizony lesz bőven ötletetek, hogy mit csinálhatnátok a szabadidőtökben. Ebből valami igazán komoly is kisülhet.

Szűz

Mostanában úgy érezted, hogy inkább lemondasz a szerelmről, de a jó hír, hogy hamarosan megismersz valakit, aki az egész életed felforgatja pozitív értelemben. Neki köszönhetően sokkal nyitottabb és vidámabb leszel, valamint olyan dolgokat is bevállalsz, amiket korábban nem mertél volna. Segít majd abban, hogy megismerd önmagad.

Mérleg

A munkahelyeden valaki felkelti az érdeklődését de először távolságtartó leszel. Szerencsére szép lassan megnyílsz, és hamar kiderül, hogy ezzel a kollégával a munkahelyen kívül is passzolnátok egymáshoz. Érthető, hogy félsz attól, hogy mi van, ha nem működik a dolog, de érdemes esélyt adnod neki, mert az érzések kölcsönösek.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves