Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 16.: Az Oroszlán segítséget kap, a Vízöntő régi nagy álma valóra válik

2023. november 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. november 16.: Az Oroszlán segítséget kap, a Vízöntő régi nagy álma valóra válik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint konfliktusra számíthatnak a csillagjegyek a munkahelyükön vagy a magánéletükben. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Néha elkezdesz valakivel egy kapcsolatot, de aztán menetközben rájössz: az illető egyáltalán nem a barátod. Ma is ilyen csalódás érhet, de ne vedd a szívedre, kedves Kos. Ne feledd, minden okkal történik, és jobb, hogy ez idejében kiderült.

Bika

Egy jó barát támogató, lojális, és megőrzi a rábízott titkokat. Azonban ma arra jöhetsz rá, hogy az egyik barátod elpletykált néhány bizalmas dolgot, amit rábíztál. Nem lesz könnyű, de próbáld meg visszafogni az indulataidat.

Ikrek

Úgy érzed Ikrek, érik a munkahelyi balhé. Felmerülhet benned a kilépés gondolata, ahogy az is, hogy megmondod a magadét a főnöködnek, és nem érdekel mi lesz. Bármelyik opciót is válaszd, számolj a lehetőséges következményekkel.

Rák

A csillagok arra biztatnak, hogy változtass egy szokásodon, frissítsd fel valamivel a napi rutinodat. Csinálj valami olyat, ami jólesik, legyen az egy tízperces arcmasszázs vagy meditálás. Megérdemled!

Oroszlán

A partnered felajánlhatja, hogy segít kifizetni egy számlát, vagy kölcsönad egy kis pénzt. A barátaid is jelentkezhetnek, hogy segítsenek talpra állni. Azt tapasztalod Oroszlán: a nehéz időkben tényleg van kikre számítanod.

Szűz

Valami véget ér az életedben, és ezt nehéz lehet feldolgoznod. Ugyanakkor igyekszel emelt fővel továbbhaladni az úton. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy megértő, és szeretetteljes legyél önmagaddal szemben.

Mérleg

Gondolkodtál egy kicsit, és most hajlandó vagy néhány kulcsfontosságú dolog megváltoztatásra az életedben. Elég bátor vagy Mérleg a munkahelyváltáshoz, a költözéshez, egy nagy lépés megtételére, amihez eddig nem volt merszed.

Skorpió

Készen állsz kockázatot vállalni a szerelem kedvéért. Minden barátod, aki az értelem hangjaként viselkedik, azt mondja, nem szabad belekeveredned egy adott helyzetbe. Hallgasd meg a tanácsaikat, és csak azután dönts.

Nyilas

Összetűzésbe kerülhetsz a családtagjaiddal. Most egyikőtöknek sem sikerül igazán tiszteletben tartani a másik fél határait, és megpróbáltok beleszólni egymás életébe. A legjobb lenne, ha kimaradnál ebből.

Bak

A befejezés soha nem könnyű, de az sem, hogy egy olyan helyen maradj, amit már kinőttél. Ha úgy érzed Bak, már csak lehúz a jelenlegi munkahelyed, és nem tudsz fejlődni sem, ne szenvedj ott tovább, hanem keress másik lehetőséget.

Vízöntő

Egyre feszültebb a hangulat közted és a barátaid között. Mindenkinek sok a problémája, és nehezen találjátok így a közös nevezőt. Mégis különleges nap lesz ez a mai, mert váratlanul megvalósulhat egy régi nagy álmod.

Halak

Egy részed dolgozni akar, de van egy kis hang is, ami azt mondja, hogy lazítanod kellene. Talán csakugyan ideje lenne valamit önmagadért is tenned Halak, és nemcsak másokért, szóval pihenj pár napot, de legalábbis mininalizáld a munkát.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves