Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés napok

3 csillagjegy, akire nagy meglepetések várnak a héten

2023. november 14.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp meglepetés 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire nagy meglepetések várnak a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy úgy érezheti, az élet a tenyerén hordozza a napokban.


A Merkúr-Hold együttállás nagy hatást gyakorol egy-egy csillagjegy életére, és alapvetően mindenki profitálhat a következő napok tapasztalataiból.

Azonban vannak köztük olyanok is, akiknek váratlan események következnek be az életükben, amelyek aztán pozitívan befolyásolják a közérzetüket.

Nézd meg, hogy te köztük vagy-e!

3 csillagjegy, aki nem is számít ekkora szerencsére

Rák

Ez a te napod – és a következő néhány is! Legyél nyitott, mert ha fogékony vagy a csillagok energiájára, rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre. Végre elég erős leszel ahhoz, hogy megfogalmazd és ki is mondd, hogy mire van szükséged igazán. Ez pedig elsősorban a magánéleti problémáid oldja majd meg, és talán egy olyan ember is belép a mindennapjaidba, akire már régóta szükséged volt.

Skorpió

A pénzügyeid kerülnek most előtérbe, így ne lepődj meg, ha egy olyan társaságba kapsz meghívást, akiknek a segítségével hosszú távon is megalapozhatod az anyagi sikereid. Bármit is határozol el a következő napokban, abban biztos lehetsz, hogy eléred a céljaid. Ugyanakkor figyelj a testi egészségedre is: ha most szánsz időt a pihenésre, az hatványozottan fogja támogatni a feltöltődésed.

3-horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Bízz az intuícióidban, különösen akkor, ha azok valamilyen kreatív területhez kapcsolódnak. Megérzésied csalhatatlanok ebben az időszakban, ezért ne engedd, hogy valaki más megpróbáljon meggyőzni a saját igazáról. Olyan új lehetőségek jönnek most szembe, amelyek inspirálhatnak abban, hogy egy nagy lépésre szánd el magad az életeddel kapcsolatban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves