Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 10.: A Bakot előléptethetik a munkahelyén, a Vízöntő valami olyat tanul, ami megváltoztatja az életét

2023. november 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. november 10.: A Bakot előléptethetik a munkahelyén, a Vízöntő valami olyat tanul, ami megváltoztatja az életét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint a Hold a Mérlegben a legjobbat hozza ki a csillagjegyekből és az életükből. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Van egy kétbetűs szó, ami rövidesen bekerül a szókincsedbe a következő napokban. A „mi” szó kulcsszóvá válhat a szókincsedben, amikor a Hold belép a Mérlegbe. Szingliként nagy az esélye annak, hogy párra lelsz, vagy ha már tartós kapcsolatban élsz, hamarosan szülői örömök elé nézhettek.

Bika

Az egyensúly a jó élet kulcsa, Bika, és bár hajlandó vagy extra keményen megdolgozni azért, hogy megszerezd azt, amire vágysz és amire szükséged van. De jó, ha néha megengeded másnak, hogy segítsen neked.

Ikrek

Imádni fogod a hét következő néhány napját, mert az élet minden területe szórakozást kínál. Rengeteg lehetőséged lesz kikapcsolódni vagy épp játszani a családdal, esetleg a barátokkal, esténként pedig a szerelmeddel romantikázhatsz.

Rák

Mindjárt itt vannak az ünnepek, Rák, és mivel szereted a családdal kapcsolatos dolgokat, már el is kezded megtervezni, kinek mit veszel és mit készítesz az ünnepek idején. Nyugodtan légy lelkes, és ne törődj a Grincsekkel!

Oroszlán

Miközben a Hold belép a Mérlegbe, megnyomják benned az „igazságosság” gombját. Az igazság szenvedélyes szószólója lehetsz, akár téged ér kellemetlenség, akár mást.

Szűz

Segíteni vagy nem segíteni? Ez a pénzügyi kérdés. Most úgy érezheted, hogy segítened kell valakin, aki valószínűleg nehéz helyzetben van. Vagy egyszerűen csak szeretnél adakozni. Az is elég lehet, ha a nem használd holmijaidat odaadod a rászorulóknak.

Mérleg

A hónapnak ez az az időszaka, amikor a Hold belép a jegyedbe, és további érzelmi energiát és tiszta intuíciókat ad. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy megtisztítsd elmédet a felesleges és a negatív gondolatoktól.

Skorpió

Könnyű visszatekinteni úgy valamire, hogy most már okosabb vagy, és tudod, mit tettél volna korábban. A Mérlegben lévő Hold idején kísértést fogsz érezni arra, hogy tápláld a bűntudatodat, de ez igazságtalan lenne.

Nyilas

Ma mindenki szeretne téged jobban megismerni, a közeledbe kerülni. Dupla adag baráti energiát kapsz, amikor a Mérlegben lévő Hold belép a hálózati szektorba. Ha új barátokra, támogatókra vagy csak egy kis figyelemre vágysz, a mai napon biztos megkapod!

Bak

Már ma megtörténhet az áttörés a karrieredben, és előléptethetnek kedves Bak. De ha a mai napon még nem is, akkor viszont szóba kerülhet, és nagy eséllyel a következő napokban meg is történhet.

Vízöntő

Minden nap tanulsz valamit, Vízöntő, és amikor a Hold belép a Mérleg jegyébe, a tudás és az információszerzés válik számodra a legfontosabbá. Valami új dolgot tanulhatsz ma, ami megváltoztatja az életedet.

Halak

Az élet arra való, hogy adj és kapj, de amikor a Hold áthalad a Mérlegen, úgy érezheted, többet adsz, mint mások. Ez a tökéletes nap arra, hogy változtass a prioritásokon és megtedd az első lépést önmagad felé.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves