Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 30.: A Kos megismeri a munkahelyi ellenségét, a Szüzet meglepi a párja

2023. március 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. március 30.: A Kos megismeri a munkahelyi ellenségét, a Szüzet meglepi a párja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma meglelik a szükséges erőt a cselekvéshez a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ideáig talán csak sejtetted, ki munkálkodik ellened, de a mai napon ki is derülhet. Szembe kell nézned az ellenségeddel. Szerencsére megvan benned a szükséges erő, hogyha csatára kerül a sor, te kerülj ki belőle győztesen.

Bika

Azzal vádolhatod meg a parteredet, hogy nem tudja, mit érez irántad, vagy mit akar tőled. De aztán rá fogsz jönni: valójában te vagy ebben a helyzetben. Végül megjön a bátorságod ahhoz, hogy őszintén kimondd az érzéseidet.

Ikrek

Egyes kapcsolatok kiállják az idő próbáját, mások pedig csak egy kis időszakra szólnak az életedben. Egy barát negatív viselkedését követően arra juthatsz: lejárat az ideje a kapcsolatnak. Ha úgy látod jónak, engedd el!

Rák

Az életedet befolyásoló fontos személyes változtatások végrehajtása időbe telik. Ami tegnap kezdődött, nem biztos, hogy ma éri el a csúcspontját. Légy türelmes, és hamarosan megtapasztalhatod a pozitív változásokat.

Oroszlán

Valaki pletykát terjeszthet rólad kedves Oroszlán, és ma a nyomába eredhetsz. Meg is találod a forrását, szépen el is beszélgetsz vele, bár valószínűleg drasztikus következményekkel járhat, és kénytelen leszel néhány kollégától elhatárolódni.

Szűz

Sor kerülhet egy őszinte beszélgetésre a pároddal, kedves Szűz, és nagyon meg fogsz lepődni azon, amit mond, vagy éppen kér tőled. Úgy tűnik, a házasságot vagy a családalapítást fontolgatja. A kérdés az: te mit szeretnél?

Mérleg

A karriered elképesztő módon kezd növekedni. Egyre közelebb kerülsz a vágyott célodhoz, és ez óriási erőt ad neked. Most nem is szabad megállnod, tovább kell dolgoznod, és hamarosan minden erőfeszítésed kifizetődik.

Skorpió

Elég borúsan látod ma a helyzetedet, Skorpió, és nehezedre esik azt hinni: lehet ez jobb is. Pedig elhiheted, megvan benned az erő, aminek segítségével legyőzheted a kihívásokat. Keresd meg a belső erőt magadban, és harcolj!

Nyilas

A mai napon több olyan kapcsolatot is kialakíthatsz, ami hosszú távon pozitív hatással lehet a jövődre. Sőt, vár rád egy izgalmas találkozás, mivel megismerkedhetsz valakivel, aki megérinti a lelkedet.

Bak

Egyre jobban vágysz arra, hogy bensőségesebben kapcsolódj a belső szellemedhez, ha úgy tetszik: a álelkedhez. Ehhez meg kellene próbálnod minél kevésbé a külvilágba kapaszkodni. Például kezdj el meditálni!

Vízöntő

Ma az a nyerő stratégia, ha az elvégzendő munkára összpontosítasz, és nem halogatod. Ne gondold túl a dolgokat, hogy mit és miért kell csinálnod, mert azzal is időt és az energiát fecséreled. A nap végén úgy zuhansz az ágyba, hogy hatalmas sikerélményt fogsz érezni.

Halak

Valaki spontán módon megérinti a szívedet egy egyszerű gesztussal, ami szeretettel és melegséggel tölti meg a lelkedet. Könnyen lehet, hogy ez a személy egy közeli barátod lesz, és ezzel okozhat némi fejfájást.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves