Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 2.: A Rák jó híreket kap ingatlannal kapcsolatban, a Nyilas egy befolyásos személlyel beszélget

2023. március 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök csilagjegyek
Napi horoszkóp, 2023. március 2.: A Rák jó híreket kap ingatlannal kapcsolatban, a Nyilas egy befolyásos személlyel beszélget
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a csillagjegyek ellenségei kellemetlen szituációkat idézhetnek elő, míg mások jó híreket kapnak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon különösen könnyed hangulatban leszel. Semmilyen probléma nem zavarhat meg, és minden helyzetet mosollyal az arcodon kezelsz, hiába dolgoznak ellened az ellenségeid. Még te leszel az, aki mások vitájában betölti a közvetítő szerepét.

Bika

Ma ki kell lépned a komfortzónádból, Bika. Légy tudatában annak, hogy túlságosan ragaszkodsz a jól bevált módszerekhez, még akkor is, ha egy ideje már nem hoznak sikert. Érdemes lenne ezen változtatnod, ha szeretnéd elérni a céljaidat.

Ikrek

Ha szeretnéd kihozni a maximumot a párkapcsolatodból, akkor rugalmasabbnak kell lenned. Hajlamos vagy mindent túl komolyan venni, és nem engedsz elég teret a spontaneitásnak, ami viszont feldobná a viszonyotokat.

Rák

A mai napon néhány jó hírt kaphatsz, kedves Rák, különösen az otthonoddal kapcsolatban. Olyan lehetőségek adódhatnak, amik lakóhelyváltáshoz vezetnek, vagy megveheted a lakást, amit kinéztél.

Oroszlán

Ma nagyon óvatosnak kell lenned Oroszlán azzal kapcsolatban, kinek és mit mondasz. Az emberek sokkal érzékenyebbek lesznek a szokottnál, és könnyen konfrontációba kerülhetsz velük, pláne az ellenségeiddel.

Szűz

Vigyázz, Szűz! A vetélytársaid vagy az ellenségeid a munkahelyeden megpróbálnak elnyomni vagy akár keresztbe tenni. Add meg nekik, amire vágynak: figyelmet és elismerést, mivel ma ezekkel könnyen elejét veheted a mesterkedéseiknek.

Mérleg

Fantasztikus lehetőséget ajánlhatnak neked, de túl nagy elköteleződést igényel, és úgy érzed: jelenleg nem tudod bevállalni.  Mielőtt szomorúan elvetnéd, beszéld át a szeretteiddel, hátha mégiscsak van rá megoldás!

Skorpió

Ez a nap különösen fontos lehet számodra, mivel megismersz egy új nézőpontot az egyik barátod által, ami a te gondolkodásodat is megváltoztatja önmagaddal, és talán a világgal kapcsolatban is. Mindez pedig hatással lesz a jövőd alakításában.

Nyilas

A nap fénypontja egy befolyásos személlyel való beszélgetés lesz, ami hosszú távú hatással lehet a jövődre. Érdemes megfogadnod a tanácsait, de még az is lehet: felajánlja neked álmaid munkáját.

Bak

Az önreflexió ma a kulcs. Nyugtalanságot érezhetsz, aminek nem ismered a pontos okát. Az egyetlen módja annak, hogy megbirkózz vele, ha csendes, nyugodt körülmények között magadba nézel. Akkor mindent megérthetsz!

Vízöntő

Az üzleti tárgyalások kedvező fordulatot vesznek. A mai napon a jó döntéseid kifizetődőnek bizonyulnak, akár a munkahelyeden is, ahol előnyösebb feltételeket vívhatsz ki magadnak. Ma még a szeretteid is jó híreket hoznak!

Halak

Mindenkitől nagy figyelmet kapsz, Halak, de sajnos az ellenségeidtől is, akik megpróbálnak csapdába csalni vagy provokálni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak. Ma nem célszerű harcba bocsátkozni, viszont érdemes lehet támogatást kérni olyantól, akiben megbízol.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves