Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 17.: Az Ikrekkel valami elképesztő dolog történik, a Szűz megkapja, amit az univerzumtól kért

2023. március 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. március 17.: Az Ikrekkel valami elképesztő dolog történik, a Szűz megkapja, amit az univerzumtól kért
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint előnyös kapcsolatokat kötnek ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valóra válhatnak az álmaid, Kos, de szükséged van egy szilárd szerkezetre, ami köré építheted az életed. Gyakran terv nélkül rohansz bele a dolgokba, majd később azon töprengsz, hogyan lehet megoldani egy problémát, miután az megtörtént.

Bikae

Könnyen barátkozol, Bika, de mivel túl hamar szavazol bizalmat, sokszor csalódsz bennük. A mai napon végre szintet léphetsz, és meglátod, ki érdemli meg, hogy közel legyen hozzád – és ki nem.

Ikrek

Valami elképesztő dolog történik ma veled, ami a karrieredre és a szakmai életedre is kiterjedhet. Egy szövetségesesre teszel szert, aki óriási segítségnek bizonyul. Ma olyanokkal találkozol, akik figyelnek a tetteidre, és távolról csodálnak téged.

Rák

Ha bulizni vagy más rendezvényre mész ma este, akkor légy tudatában annak, hogy egy nagyon szenvedélyes ügybe keveredhetsz. Olyan heves szerelemben lesz részed az illető mellett, amilyenben talán még sosem volt.

Oroszlán

Ha belegondolsz, sok csodálatos dologért lehetsz hálás, Oroszlán. Megvan mindened, amire szükséged van az életben, és most már csak arra kell törekedned: minden még jobb legyen. Így készen állsz arra, hogy másoknak is segíts a céljaik elérésében.

Szűz

Türelmesen vártad, hogy amit kértél az univerzumtól, azt megkapd. Talán már az hitted, sosem fog megvalósulni a kérésed, le is mondtál róla, de ma lehet annak a napja, amikor végre teljesül a kívánságod.

Mérleg

A kemény munka valóban kifizetődik, Mérleg. Ma megduplázod az erőfeszítéseidet, hogy elkészülj egy komolyabb projekttel. A nap végén nemcsak te leszel elégedett magaddal, hanem a feletteseidtől is elismerésre számíthatsz.

Skorpió

A benned lévő alkotó zseni nagyon is él és virul. Lehet, hogy most nehéz elérni a találékony és fantáziadús természetedet, mert fáradtnak, vagy magányosnak érzed magad, de egy kis pihenés után életre hívhatnád.

Nyilas

A dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy szeretnéd, mert valaki nem áll készen, vagy más okból késik. Ma elő kell venned a legtürelmesebb oldaladat, különben fel fogsz robbanni az apró bosszúságok miatt.

Bak

A dolgok átbeszélése segíthet abban, hogy ne aggódj olyan dolgok miatt, amiket nem tudsz irányítani. Ma el kell engedned az irányítást, egyszerűen csak sodródj az árral. Meg fogod látni: ez most a legcélravezetőbb számodra.

Vízöntő

A bolygók mai helyzete lehetőséget teremt arra, hogy megtudd, mennyit érez irántad egy bizonyos személy. Míg általában kissé félénken fejezi ki valódi érzéseit, úgy tűnik, ma több bátorságra tesz szert, és őszintén megnyílik neked.

Halak

Légy nyugodtan határozott a munkádban, de ügyelj arra, hogy magabiztosságod ne csapjon át arroganciába. A túl sok mindent tudó hozzáállás elüldözheti mellőled az embereket. Elveszítheted azt a támogatást, amire szükséged lehet az előrelépéshez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves