Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 16.: A Bika új kedvese furcsa csomagban érkezik, a Bak rájön az igazságra

2023. március 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. március 16.: A Bika új kedvese furcsa csomagban érkezik, a Bak rájön az igazságra
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint sikeresen megküzdenek a nehézségekkel csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Te is tudod: ideje lezárnod egy függőben lévő ügyet. A mai napot arra szánod, hogy ezt megtedd. Akadályok tűnnek fel, de sikeresen elhárítod őket, és egy közeli barátod is a segítségedre siet.

Bika

A csillagok azt üzenik: szerelem van a levegőben. Tartsd nyitva a szemed, mert ma találkozhatsz álmaid szerelmével. Az illető felismerése azonban bonyolult lesz, mert furcsa csomagban érkezik.

Ikrek

Valaki állandó és rendíthetetlen hűséget, segítséget és támogatást kínál neked. Ma lehetőség nyílik arra, hogy mindezt viszonozd, és kifejezd az elismerésedet. De meglehet, ezt egy problémás szituációnak köszönhetően teheted meg.

Rák

Itt az ideje, hogy erőfeszítést tegyél azért, amiben hiszel kedves Rák, és hamarosan óriási jutalmakban fogsz részesülni. Ezenfelül, az utóbbi időben eljátszadoztál néhány különös ötlettel. Most végre megvalósíthatod őket!

Oroszlán

Jelenleg egy kis nyomást érzel, mert nem követsz valamiféle előírt "utat", hanem a saját fejed után mész. Lehet, így több kihívással, nehézséggel találkozol, de ne változtass ezen azért, mert mások szerint a könnyebb utat kellene választanod.

Szűz

Az élet hosszú ideje monoton és szürke számodra. Próbáld meg egy kis kalanddal fűszerezni. Ne várj arra, hogy ezt más teszi meg helyetted. Nyugodtan változtass az életeden, még semmivel sem késtél el!

Mérleg

Kisebb bosszúságokra és nézeteltérésekre számíthatsz napközben. Fontos, hogy ma figyelmen kívül hagyd a kisebb problémákat, máskülönben azt érezheted: kihullik a hajad estére.

Skorpió

Ez a nap különösen alkalmas valami új elindítására. Ha munkahely- vagy karrierváltáson gondolkodsz, esetleg elindítanád a saját vállalkozásodat, akkor ez a nap tökéletes erre, éppen ezért: ne tétlenkedj!

Nyilas

Gondolkozz el egy pillanatra a hosszú távú céljaidon, Nyilas. Itt az ideje reálisan szemlélni a helyzetedet. Ahhoz, hogy sikeres legyél a karrieredben, észre kell venned bizonyos buktatókat, amiket most talán még nem látsz.

Bak

Ne próbálj elbújni az igazság elől, Bak. A bolygók helyzete lehetővé teszi számodra, hogy lásd, kapcsolatod bizonyos aspektusai, vagy maga a szerelmed gátol abban, hogy azt tedd, amit igazán szeretnél.

Vízöntő

A körülötted lévők igazolják kemény munkádat és tudatos, aprólékos erőfeszítéseidet. Ez a pozitív visszajelzés biztosan jó érzés, és elég önbizalmat ad a folytatáshoz. Csak így tovább!

Halak

Néhány előre nem látható esemény hatással van a jelenlegi kapcsolatodra, és ezek megmutatják, hol vannak a gyenge pontok. A jó hír az, hogy azáltal, jobbá teheted a kapcsolatodat, ha legalábbis nem dugod a fejedet a homokba. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves