Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 13.: A Rák ijesztő dolgot tapasztal, a Nyilas durván összeveszik a szeretteivel

2023. március 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. március 13.: A Rák ijesztő dolgot tapasztal, a Nyilas durván összeveszik a szeretteivel
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint szinte vágni lehet a feszültséget a levegőben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma az elméd nem olyan gyors, mint általában, és kifejezetten ködösnek érzed, ezért érdemes feljegyezned az emlékeidet és a gondolataidat. Rávilágíthatnak valamire, ami most veled történik.

Bika

Egy projekt befejezésének késése miatt kétségbe vonod a képességeidet, Bika. Ne ess ebbe a csapdába, nincs semmi baj veled! Nézd át alaposan, mit csináltál eddig, és próbáld felismerni, hol akadtál el.

Ikrek

Annak ellenére, hogy valószínűleg energikusan és lelkesen ébredsz, Ikrek, a nap második felében megváltozik a hangulatod. Úgy érzed, minden ajtó bezárult előtted? Ha igen, akkor egyszerűen nézz más lehetőségek után.

Rák

Ma olyan tisztánlátó vagy telepatikus képességeket tapasztalhatsz, amikről nem is tudtad, hogy rendelkezel vele. Mivel általában földhözragadt és realista vagy, eléggé felforgatja a napodat, és talán még ijesztőnek is érezheted, pedig ez valójában jó dolog!

Oroszlán

Elfog a vágy, hogy valamilyen szolgálatot végezz, Oroszlán. Részt vehetsz valamilyen csoportos tevékenységen, ahol lehetőséged jót tenni az emberekkel. Meglátásaid értékesnek bizonyulhatnak mások számára, és ez jó érzéssel tölt el téged.

Szűz

A napod aggasztó és stresszes lehet. Túl sok munka szakad a nyakadba, és a másokkal fenntartott kapcsolatok is feszültek lehetnek. Mindenképpen enyhítsd a stresszeden, mielőtt kiborulsz!

Mérleg

Ma meglehetősen unottnak, nyugtalannak és frusztráltnak fogod érezni magad. Vannak kötelezettségeid, amiknek meg kellene felelned, de akadnak olyan projektjeid, amik sokkal jobban érdekelnek, mint a hétköznapi feladatok, emiatt össze-vissza kapkodhatsz.

Skorpió

Ezen a napon különösen szexinek és szenvedélyesnek fogod érezni magad, Skorpió, de kisebb konfliktusok adódhatnak közted és a szeretted között, de elkerülheted, ha türelmes vagy, és erőfeszítéseket teszel a helyes kommunikációért.

Nyilas

Nagy lehet a feszültség ma a családtagok között, és durván összeveszhettek. A legjobb, ha a nap nagy részében elkerülitek egymást. Este, mikor lenyugodtatok, beszéljetek arról, hogy mit éreztek, miért voltatok annyira dühösek.

Bak

Olyan információk birtokába juthatsz, amik nem teljesen pontosak, Bak. Lehet, hogy valaki pletykákat terjeszt. Hallgasd meg, de ne adj tovább semmit, hacsak nem tudod biztosra: igaz a dolog.

Vízöntő

Pénzügyekkel kapcsolatos pesszimizmus sújthat ma téged, Vízöntő. Lehet, nem kaptad meg a pénzt, amire számítottál, vagy azt remélted, hogy megvehetsz magadnak valamit, de mégsem engedheted meg.

Halak

Ma valahogy kevésbé vagy magabiztos, és még unalmasnak is érzed a napod. Emellett előfordulhat, hogy egy rendkívül nyomasztó és fárasztó feladatot kell elvégezned. Próbáld enyhíteni a stresszt, és ne hagyd felgyülemleni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves