Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 5.: A Szűz kiborító titkot tud meg egy barátjáról, a Vízöntőt lesokkolják a mai események a munkahelyén

2023. május 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2023. május 5.: A Szűz kiborító titkot tud meg egy barátjáról, a Vízöntőt lesokkolják a mai események a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a mai holdfogyatkozás alaposan felforgatja a csillagjegyek életét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az emberek összetéveszthetik a szenvedélyt a vitatkozással. Ma van valami fontos mondanivalód, de félsz attól, hogyan fognak rá reagálni a környezetedben. Ez ne tartson vissza attól, hogy önmagadat add!

Bika

A mai napon meglepően szenvedélyes leszel. Meglephet, hogy milyen mélyen élsz meg bizonyos érzelmeket. Ezenfelül ma megismerkedhetsz valakivel, akiből az új kedvesed, vagy éppen üzleti partnered válhat.

Ikrek

Vigyázz, Ikrek. A mai holdfogyatkozás veszélyes helyzeteket teremthet. Próbálj objektív maradni, és ne csinálj semmit elhamarkodottan. Légy óvatos, ha szorongsz, és semmiképpen se vállalj kockázatokat!

Rák

Itt az ideje belevágni a terveid megvalósításába. Ma és holnap rengeteg lehetőséged van arra, hogy elindítsd az eseményeket. Ne halogasd őket, és ne keress kifogásokat arra, miért nincs időd az álmod megvalósítására.

Oroszlán

Saját otthonra vágysz, és ma úgy érezheted, hogy ez számodra elérhetetlen. Összpontosítsd az energiádat a kívánt jövő felépítésére, de ne feledd: Róma sem egy nap alatt épült fel, ezért fogod te is lépésről lépésre megtenni ezt az utat.

Szűz

Egy hirtelen esemény valami váratlan dologra hívja fel a figyelmedet, kedves Szűz. Például durva titkot tudhatsz meg egy közeli barátodról, ami arra sarkallhat, hogy véget vess a kapcsolatotoknak.

Mérleg

Tudod, mit akarsz, és megállíthatatlannak érzed magad. Lehet, most azt vallod: kíméletlen módon kell előretörnöd a célodért. Fontos lenne, hogy ne gázolj át másokon, szóval próbáld megtalálni az egyensúly.

Skorpió

A következő napok fontosak számodra. Egyrészt bezársz egy ajtót, és leszámolsz a múlttal. Annak eredményeként, hogy elbúcsúztál attól, aki voltál, életed új fejezetébe lépsz. A mai holdfogyatkozás mindent megváltoztat.

Nyilas

Olyannak fogod látni az embereket, amilyenek, és szánalmat, haragot fogsz tapasztalni. Nem könnyű belátni, hogy valaki miért cselekszik úgy, ahogy. Ha valaki nem igaz barát, jobb, ha elengeded a kapcsolatot, és továbblépsz.

Bak

Lehetőség van egy előnyös partnerség kialakítására, Bak. Felfedezhetsz egy olyan személyt, aki képes támogatni az álmaidat. Ha van rá lehetőség, hogy együtt dolgozzatok, akkor vágj bele!

Vízöntő

Váratlanul fény derülhet egy titokra a munkahelyeden, és ez eléggé felkavarhat. Olyan fájó dologot tudhatsz meg, minthogy akiben megbíztál, az valójában végig az ellenséged volt.

Halak

Nagyon vágysz arra, hogy történjen végre valami. Ülj le meditálni, fókuszálj a vágyadra, használd a vonzás törvényét, és érd el, hogy megérkezzenek azok bizonyos pozitív változások az életedbe, amikre vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves