Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 31.: A Szűz látja a fényt az alagút végén, a Halak megdöbbentő dolgot tud meg a családjáról

2023. május 31.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. május 31.: A Szűz látja a fényt az alagút végén, a Halak megdöbbentő dolgot tud meg a családjáról
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint meglepő élményekben lesz részük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma lenyűgözhet az egyik barátod képessége. Van azonban egy tanulság a csodáló álláspontodból. Az a tény, hogy felismered ezeket a tulajdonságokat a környezetedben, azt jelenti: képes vagy elismerni mások tehetségét, és belátod, ha valaki valamiben jobb nálad.

­Bika

Szeretnéd a párkapcsolatodat a következő szintre emelni? Szeretnéd, ha a párod beleegyezne egy mélyebb kötelék kialakításába? Használd a nap erejét arra, hogy finoman a tudtára adod a vágyaidat.

Ikrek

A viszonylagos nyugalom, amit ma élvezel, lehetővé teszi, hogy figyelmesebben hallgathass a belső énedre. Érdemes figyelned arra, mit súg a megérzésed, mert szerencsés helyzeteket teremthet.

Rák

Nagyszerűen fogod érezni ma magadat, Rák. Sem családi ügyek, sem munkahelyi problémák nem árnyékolják be a napodat. Minden gördülékenyen, és a tervek szerint halad. Sőt, úgy tűnik, a szokottnál is jobban alakulnak a dolgok.

Oroszlán

Nem kétséges, hogy a mai nap kiváló lesz. Történik néhány olyan dolog, ami nagy megelégedéssel szolgál. Úgy érzed, sínen vagy, és a jelek szerint elnyered a méltó jutalmadat a munkádért.

Szűz

Talán egészen mostanáig aggódtál a karriered, a munkahelyed miatt, és kilátástalannak találtad a helyzetedet. Ma viszont válaszokat kaphatsz, és azzal együtt nyugalomra lelhetsz. Látod a fényt az alagút végén, és ez boldoggá tesz.

Mérleg

Hajlamos vagy menekülni a konfliktusok elől a párkapcsolatodban. Nem mindig mered kimondani, amit gondolsz, de ezzel gátat vetsz a boldogságodnak. Vállalj felelősséget a véleményedért, és ne félj hangot adni neki!

Skorpió

Érzed, hogy megnőtt az erőd, Skorpió? Lehet, nem tudsz mit kezdeni ezzel az újonnan felfedezett erővel. Mi lenne, ha megpróbálnál segíteni annak, aki rászorul, vagy elővennéd egy régebben megoldhatatlannak tűnő problémádat?

Nyilas

Úgy érezheted, hogy a jelenlegi kapcsolataid bonyolultabbak, mint valaha, kedves Nyilas. Ez azért van, mert olyan időszakon mész keresztül, amikor sok bolygó próbál rávilágítani a rejtett motivációkra, szándékokra.

Bak

Ma kénytelen leszel elfogadni a tényt: te sem vagy tökéletes. Találat éri az egódat, de ez segít reálisabban bölcsebben gondolkodni. Elfogadod, hogy tévedsz, és szükség esetén készségesen felülvizsgálod az hibáidat.

Vízöntő

Nem tudod eldönteni, melyiket válaszd: a saját vágyaidat, vagy hogy mások kedvében járj. Az utóbbit magától értetődőnek érzed, mivel a személyiséged része. De épp itt lenne az ideje annak, hogy önmagadat helyezd az első helyre!

Halak

Lehet, minden eddiginél nagyobb késztetést érzel a családfád, a rokonok felkutatására. Keresésed olyan mély és intenzív lehet, hogy valami egészen megdöbbentő dologra bukkanhatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves