Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. május 29-június 4.: A Vízöntő lelki sebe begyógyul, a Halak A szürke ötven árnyalatával kísérletezik

2023. május 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. május 29-június 4.: A Vízöntő lelki sebe begyógyul, a Halak A szürke ötven árnyalatával kísérletezik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A június 3-ai telihold hatására jelentős felismeréseket tesznek a csillagjegyek, és megszabadulhatnak a lelki terheiktől. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ezen a héten érvényesülnöd kell. Állj ki önmagadért még a legnagyobbb kihívások közepette is! Higgy abban: jogodban áll azt kérni, amire szükséged van. Még ha nem is hiszed el teljesen, próbálj meg úgy cselekedni, hogy az a te igényeidnek megfelelő legyen.

Bika

Engedd el a ragaszkodásodat azokhoz a dolgokhoz, amik visszafognak. Ha hagyod, hogy a félelem uralkodjon rajtad azzal kapcsolatban, mások mit gondolnak, akkor nem is élsz igazán. Ez a hét megfelelő alkalom arra, hogy felismerd, mi a legfontosabb számodra. Légy hű önmagadhoz, még akkor is, ha ez félelmetesnek tűnik.

Ikrek

A napokban szorongással és túlterheltséggel küzdesz. Nagy szükséged lenne arra, hogy feltöltsd a lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Keresd fel a masszőrödet, a fodrászodat, engedélyezz magad több pihenőt, kényeztesd a testedet és a lelkedet, mert minden önmagadért tett erőfeszítés meghálálja magát.

Rák

Ezen a héten az a kihívás, hogy elfogadd a dolgokat olyannak, amilyenek kedves Rák. Ha már egyszer elfogadtál, eldöntöttél valamit, nem akarj változtatni rajta. Ezért is lenne jobb óvakodni attól, hogy másoktól kérj tanácsot. Ijesztő lehet bízni magadban, és kockáztatni, de pontosan ezt kell tenned.

Oroszlán

Ha van valami, ami mostanában nem működik, arra érdemes lenne több figyelmet szánnod. Szánj egy percet annak átgondolására, hogy miért fontos számodra az a dolog, amit meg akarsz tenni, vagy megvalósítani - legyen az egy projekt, egy kapcsolat, vagy egy szokás elsajátítása. Lehet, csak egy kis újrakalibrálás kell, és menni fog, mint a karikacsapás.

Szűz

Van valami, amivel nehezen nézel szembe, de attól, hogy elkerülöd az igazságot, nem lesz nem igaz. Itt az ideje elismerni azt, ami nem működik, hogy elfogadhasd, és megtaláld azt, amire igazán szükséged van. Ehhez a héten helyezd előtérbe az öngondoskodást, Szűz.

Mérleg

Kapcsolataid jelenleg kissé kaotikusak, ezért ezen a héten próbálj meg lassítani, és leegyszerűsíteni a dolgokat. Szánj egy kis időt arra, hogy egyedül legyél önmagaddal, és átgondold, mi az, amire szükséged van, és amit kínálni tudsz. Ezáltal tisztán és következetesen teheted rendbe a kötelékeidet.

Skorpió

Ne ragadj bele egy rögeszmés gondolkodásba, és rosszul érzed magad azért, mert nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Valószínűleg ez a hét kihívásokkal teli lesz, de nem a harc a cél, hanem az elfogadás. Fogadd el, ami van, és közben gondold át, hogy viszonyulhatnál az új helyzetedhez.

Nyilas

Ha szétszórtnak érzed magad ezen a héten, engedd, hogy a szíved vezessen. A napokban összpontosítsd a gondolkodásodat és prioritásaidat arra, amit szeretsz, valamint azokra a dolgokra, amik feltöltenek, illetve a számodra fontos kapcsolatokra. Ezek a dolgok mind-mind pozitív hatással lesznek rád.

Bak

Ha szorongáson kapod magad, azt vedd azt annak jeleként, hogy egy kicsit elszakadtál az intuíciódtól, Bak. Bízz a képességeidben, és ne hasonlítsd össze magad másokkal, és ne azon töprengj, mit csinálnak, vagy mit gondolnak. Amennyiben erre odafigyelsz, nemcsak a nyugalmadat, hanem a sikeredet is megleled.

Vízöntő

Az igazi szabadság a következőből fakad: nem ragaszkodsz ahhoz, ahol vagy, amid van, vagy ahogy a dolgok kinéznek az életedben. Ami problémának vagy veszteségnek tűnik az életben, az gyakran ajándék is lehet. Ezen a héten fontos felismeréseket teszel, amik segítenek begyógyítani a lelki sebeidet, de egyedülállóként ebben egy kedves idegen is a segítségedre lehet!

Halak

Légy bátor, és cselekedj, Halak! Vedd a kezedbe mindazt, amivel elégedetlen vagy. Elég erőt, de még szerencsét is kapsz ahhoz, hogy kedvedre változtass az életeden. Így a párban élők a kapcsolatukat is új alapokra helyezik, ami új élményekkel is járhat. Most az ágyban is kísérletező hangulatban lesztek, és rászánhatjátok magatokat a BDSM kipróbálására.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves