Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 22.: A Bikának ma beszólnak a munkahelyén, a Vízöntő veszélyes helyzetbe kerülhet a szerelmével

2023. május 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. május 22.: A Bikának ma beszólnak a munkahelyén, a Vízöntő veszélyes helyzetbe kerülhet a szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma a csillagjegyek kénytelenek lesznek megoldást találni bizonyos problémáikra. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nem a világvége, ha ma nehezedre esik bájosnak lenni a környezeteddel. Egyesek szóvá is tehetik: nem úgy viselkedsz, mint ahogy szoktál. Ne is foglalkozz velük, csak azzal, hogy jól érezd magadat a bőrödben!

Bika

Valakinek egy csípős megjegyzése feszültté tehet a munkahelyeden, de ne hagyd, hogy beárnyékolja az egész napodat, és az sem lenne bölcs, ha valamiféle támadást intéznél ellene. Nem könnyű, de felül kell emelkedned a történteken.

Ikrek

Tüzes akaraterőd segíthet hegyeket mozgatni, Ikrek. A legendás optimizmusoddal párosítva ez egy olyan hatékony eszköz, amivel ma jelentős áttörést érhetsz el. A mai napon learatod a babérokat az elmúlt hónapban végzett kemény munkádért.

Rák

Őrizd meg a pozitív hozzáállásodat, és ne hagyd, hogy egy bizonyos probléma uralja gondolataidat. Maradj rugalmas, emelkedj felül a negativitáson, és akkor a megoldás is meg fog érkezni.

Oroszlán

Próbálj meg toleránsabb lenni a környezeteddel szemben. Lehet, olyan emberekkel kell foglalkoznod, akik megnehezítik a napodat. Ne ítélkezz felettük. Anélkül is célt érhetsz, hogy összevesznél másokkal.

Szűz

Ez a nap a kétségeké. Nehéz kérdésekkel szembesülsz, amikre meg kell találnod a válaszolnod. Ha szeretsz meditálni, akkor ma mindenképpen érdemes gyakorolnod. Sokat segíthet a helyzeteden!

Mérleg

Úgy érzed, rengeteg feszültség és stressz halmozódott fel benned. Sajnos nem számíthatsz a körülötted lévő emberekre, hogy segítenek megszabadulni tőle. Most bizony egyedül kell megküzdened a belső frusztrációddal.

Skorpió

Fizikai és érzelmi feszültséget érezhetsz ma. Vajon elég időt szánsz a tested-lelked ápolására? Bölcsen tennéd, ha jobban odafigyelnél a szükségleteidre, így elkerülhetnéd a kiégést.

Nyilas

Az emberek szeretnek veled lenni, mert olyan kellemes kisugárzásod van, Nyilas. De ma előfordulhat, hogy nem érzed magad különösebben bájosnak, vagy nem szeretnél beszélgetni senkivel. Add ezt finoman a tudtukra, és megértőek lesznek!

Bak

A párod romantikus hangulatban van, te viszont estére hullafáradt leszel, és csak pihenni szeretnél. Légy őszinte vele, napoljátok el a romantikát, és akkor elkerülheted a veszekedést meg a sértődést.

Vízöntő

Szereted azokat a helyzeteket, amikben úgy érzed, hogy igazán élsz. Ma a szerelmi életed éppen ezt a fajta kalandos érzést adhatja. Csak vigyázz: ne keveredjetek veszélyes helyzetbe a(z) (új) szerelmeddel!

Halak

Segítőkész ember vagy, Halak, mégis a kapcsolataidban gyakran összekevered a segítést a gyermekneveléssel. Hajlamos vagy az önfeláldozásra. Ma megtanulhatod, hogyan mondj nemet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves