Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 9.: A Bikát sokkolja a mai déjà vuja, a Skorpió váratlanul félreléphet

2023. június 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. június 9.: A Bikát sokkolja a mai déjà vuja, a Skorpió váratlanul félreléphet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma már az öngondoskodás és a pihenés lesz a legfontosabb a csillagjegyek szémára. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mielőtt beszélsz, Kos, fontos, hogy megállj és elgondolkodj. Erős személyiséged ellenére néha alábecsülöd azt a hatást, amit szavaid másokra gyakorolhatnak. Az embereket megérinti, amit mondasz, vagy tanácsnak vehetik a kijelentéseidet.

Bika

Egyébként is érdekelnek téged a misztikus témák, néha még történnek is feled furcsaságok, de ma spirituálisan rendkívül érzékeny leszel. Figyelj az álmaidra és a déjà vu élményekre, mivel ezek most sorsfordító hatással lehetnek rád.

Ikrek

A mai napon a barátságok és a titkok egyaránt stresszt okoznak. Valaki tétovázik azzal kapcsolatban, hogy megnyíljon-e neked. A türelem és a megértés létfontosságú a barátság harmóniájának megőrzéséhez.

Rák

Ma a munkán és a feladatok elvégzésén lesz a hangsúly. Ez egy rendkívül eredményes nap a karriered szempontjából, de néhány egyéb szempontot is érdemes szem előtt tartani. A Merkúr a Bikában segít felerősíteni a kommunikációs képességedet, amit ajánlott kihasználni!

Oroszlán

Ez a hét a kapcsolatok körül forgott, de ma egy kis szünetre vágyhatsz, hogy kitisztuljon az elméd. Szánj időt az öngondoskodásra, engedd meg magadnak a lazítást, közben gondold át a kötelékeid alakulását.

Szűz

Az egészségednek és jólétednek kell a mai napon a középpontba kerülnie, kedves Szűz. Ideje előtérbe helyezni az öngondoskodást, és pozitív változásokat eszközölni. Hallgass tested jelzéseire, és add meg neki a pihenést, és azt, amire vágyik.

Mérleg

A mai nap a családról szól. Sokat tanulhatsz egyes szeretteidtől, de ehhez az kell, hogy nyílt kommuikációt folytassatok. Teremts szeretetteljes környezetet. Ideje lenne neked is megnyílnod, nemcsak arra várni, hogy ők beavassanak a bizalmukba.

Skorpió

Vigyázz Skorpió, mert ma bizony a tűzzel játszol. Veszélyesen közel kerülhetsz egy kollégához, vagy baráthoz, és hirtelen felindulásból meggondolatlan dolgot követhetsz el, ami talán akkor a legkellemetlenebb, ha párban élő vagy.

Nyilas

Ma minden rólad szól. Legyen ez egy öngondoskodó nap, és hódolj annak, amit szeretsz csinálni. Ez a nap a lelki akkumulátorok újratöltéséről, és az egyensúly megtalálásáról szól. Miközben önmagadról gondoskodsz, azt a képességedet is fejleszted, hogy jól törődj másokkal.

Bak

Az egyedülálló Bakok ma rátalálhatnak álmaik albérletére, szobatársára, vagy legalábbis egy olyan lehetőségre, ami új baráttal vagy környezettel kecsegteti őket. Kényelmesebb és stabilabb élet vár rájuk.

Vízöntő

Fontold meg, hogy visszamész az iskolába továbbtanulás céljából, vagy beiratkozol egy tanfolyamra. Bővítsd a látókörödet. Hosszú távon rendkívül kifizetődő lesz, hiszen segíthet közelebb kerülni a céljaidhoz.

Halak

Az óvatosság kulcsfontosságú a mai kommunikáció során. Kétszer is gondold meg, mit mondasz, és légy elővigyázatos akkor is, amikor üzenetet vagy e-mailt küldesz. Bölcsen válaszd meg szavaidat, mert jelenős lehet a hatásuk.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves