Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 30.: A Mérleg otthonában sorra krepálnak be a dolgok, a Skorpió élete egyik legnehezebb döntését hozza meg

2023. június 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. június 30.: A Mérleg otthonában sorra krepálnak be a dolgok, a Skorpió élete egyik legnehezebb döntését hozza meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma úrrá lesz a csillagjegyeken a döntésképtelenség, és ez eléggé megnehezítheti a napjukat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai azon napok közé tartozik, amikor a bizonytalanságod hátráltathatja a fejlődésedet. A siker titka az, hogy mérlegelj minden lehetőséget, és bízz az ösztöneidben.

Bika

Nagyon határozatlan vagy ma, kedves Bika. Olyan egyszerű dolgokat sem tudsz eldönteni, minthogy hideg vagy meleg teát igyál. Bölcsen teszed, ha nem akarsz ezen a napon új vagy nagy dolgokba belevágni.

Ikrek

Ha jobban belegondolsz Ikrek, nincs okod arra, hogy boldogtalan legyél, egyszerűen hajlamos vagy eltúlozni a dolgokat. Ráadásul ma még a szokottnál is bizonytalanabb vagy, és nem bízol a saját képességeidben, ami viszont hátráltathat a nap folyamán.

Rák

Felfokozott érzékenységed ma bajba sodorhat. Minél inkább megpróbálsz konkrét választ találni egy kérdésre, annál nagyobb ellenállásba ütközhetsz. Ne várj senkitől egyenes választ, különben csalódni fogsz.

Oroszlán

Expanzív természettel közelítesz a környezeted felé, Oroszlán, de ellenállásba ütközhetsz. Fogadd el: nem mindenki kér a segítségedből, a tanácsodból. Csak akkor adj, ha valaki kéri. Állj ellen ennek a kísértésnek, hogy mindenáron bele akarj szólni mások életébe.

Szűz

A mai nyugtalan, ingerlékeny hangulatod a tetőfokára hághat, és hajlamos lehetsz elküldeni másokat melegebb éghajlatra. Azért mielőtt a kitörést választanád, próbálj meg egy pillanatra lehiggadni, nehogy megbánd, amit kimondasz.

Mérleg

Finoman szólva is feszült lehetsz ma. Hirtelen több dolog is elkezdi beadni a kulcsot az otthonodban. Meglehet, nem mindegyik megjavítása fér bele a keretbe, így alaposan át kell gondolnod, milyen sorrendben csináltatod meg őket.

Skorpió

Valaki megosztja veled a problémáját vagy egy súlyos titkot, és te úgy érzed, segítségre van szüksége, vagy legalábbis tudnia kellene róla egy bizonyos személynek. A nagy kérdés az: beavass mást is vagy sem? Nem akarod elveszíteni az illető bizalmát, de azt sem szeretnéd, ha baj történne vele.

Nyilas

Lehet, ma egy kicsit hezitálsz, Nyilas, és nem igazán tudod, miért. Amikor azt hitted, biztos vagy a dolgodban, váratlanul elbizonytalanodtál. Most még átoknak érzed, de valójában áldás lesz az, hogy több lehetőség is felmerült.

Bak

A bőség zavara miatt teljesen leblokkolsz. Túl sok ajtó nyílik meg előtted, és fogalmad sincs, melyiket válaszd. De ne aggódj, mert akármennyire is döntésképtelennek érzed magad, végül sikerül jó döntést hoznod.

Vízöntő

Fontos döntést kell ma hoznod, és rettenetesen gyötör a határozatlanság. A jó hír az: egyszer sikerül elhatározni magad, akkor semmi sem állíthat majd meg. Addig azonban tovább vacillálhatsz. Kérj tanácsot egy megbízható baráttól!

Halak

Nehezedre esik ma döntéseket hoznod, pedig sajnos van néhány dolog, ami nem várhat. Ha úgy érzed, teljesen le vagy fagyva, akkor kérj segítséget a bizalmasodtól vagy a szerelmedtől, de ne húzd tovább a döntést.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves