Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 23.: A Bika tegye próbára a szerencséjét, a Mérleg tízszeresen kapja vissza, amit ad

2023. június 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. június 23.: A Bika tegye próbára a szerencséjét, a Mérleg tízszeresen kapja vissza, amit ad
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp ígéretes kalandokat és újkezdeteket hozhat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ha ma találkozol valakivel, és szeretnéd, ha az illető megnyílna neked, biztosíts számára elég időt és teret, ne ronts ajtóstul a házba. A türelmed, és megértő viselkedésed kifizetődő lesz.  

Bika

Tedd próbára a szerencsédet, Bika, mert még akár pénz is állhat a házhoz. A váratlan jó dolgok akkor érhetnek, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Figyeld meg, hogy a problémáid ma szinte maguktól megoldódnak. 

Ikrek

Ez nem az a nap, amikor nyugodtan kellene ülnöd a babérjaidon. Ragadd meg a lehetőségeket! Még a hét utolsó napja is tartogathat meglepetéseket, sőt: kezdete lehet egy kalandos időszaknak. Alakítsd át az életedet egy akciófilmmé, amiben te vagy a sztár. 

Rák

Keresve sem találhatnál egy alkalmasabb napot ahhoz, hogy belevágj valami újba. Kezdődjön egy olyan észtveszejtő kaland, amiről azt hitted, nem lehetséges. Vágj bele egy projektekbe, és hagyd, hogy a szerencse tegye a dolgát!  

Oroszlán

Rendkívül nehéz lehet ma bármiben is döntést hoznod, Oroszlán. Ne stresszelj a munka vagy az elvégzendő dolgok miatt. Az lenne a legjobb, ha egyszerűen sodródnál az árral, és arra fókuszálnál, hogy élvezd a napot.  

Szűz

A mai nap meglehetősen zökkenőmentesen telik számodra. Minden sokkal könnyebben összejön a vártnál, és ez jó érzéssel tölt el. Azok a problémak is megoldódnak, amikről azt hitted: nem lehetségesek.  

Mérleg

Amit ma adsz vagy teszel, az tízszeresen fog visszatérni hozzád. Ez vonatkozik a pénz költésére, a kedvességre, és a szeretetre is. Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor túlzásokba kellene esned, csak tudd: semmilyen energia nem megy kárba.  

Skorpió

Ne idegeskedj, ha az emberek ma nem vesznek olyan komolyan, mint szeretnéd, Skorpió. A nap természetéhez tartozik, hogy a dolgok könnyedek, emiatt mindenki laza, és csak sodródik az árral. Csatlakozz te is, és ne stresszelj semmin!  

Nyilas

Azt tapasztalhatod, hogy valami vagy valaki szándékosan meg akarja nehezíteni a dolgod ma. Valójában csak ennyire peches az illető, ezért ne légy vele túl durva. Az lenne a legjobb, ha nem a mai napon akarnál kirívó eredményeket elérni. 

Bak

Ne próbálj ma válaszokat kierőszakolni az emberektől, különben szinte biztos, hogy olyat kapsz, aminek örülnél. Sokkal eredményesebb lehetsz, ha nem irányítod a dolgokat, és egyszerűen csak sodródsz az árral.  

Vízöntő

Ösztönözz másokat, hogy ma bújjanak elő a csigaházukból, Vízöntő. Kérd meg őket: csatlakozzanak hozzád a vidámságban. Mindenki rendkívüli hálás lesz neked, amiért bearanyozod a napjukat.  

Halak

Maradj nyugodt, ha ma valami elromlik, Halak. Ne légy olyan türelmetlen a probléma megoldásával kapcsolatban, hogy a végén valami elhamarkodott dolgot csinálj. Nagyobb kárt okozhatsz a jelenleginél, ha nem várod, amíg egy hozzáértő személy segít.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves