Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 19.: Az Oroszlán elnyeri méltó jutalmát a kemény munkájáért, a Skorpióra örömteli találkozások vának

2023. június 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. június 19.: Az Oroszlán elnyeri méltó jutalmát a kemény munkájáért, a Skorpióra örömteli találkozások vának
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint izgalmas találkozásokra, és kellemes élményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az elmúlt időszak lehetővé tette számodra, hogy megerősítsd az önbizalmadat. Most jöhet a gyakorlati rész! Olyan ez, mintha kigondoltál volna egy terméket, megalkottad, és most végre készen állsz eladni.

Bika

A mai nap egy nagyon kellemes időszak kezdetét hirdeti. Különösen boldog leszel, Bika! Önbizalmat, erőt és karizmát fogsz sugározni bárhová is mész. Az elmúlt hetek nehézkesek volt számodra, és pont itt van az ideje annak, hogy végre kiengedd a gőzt, és ünnepelj. 

Ikrek

Az égi konstellációk ara ösztönöznek, hogy térj vissza a földre. Úgy tűnik, az utóbbi időben kicsit eltávolodtál az emberektől. Meg kellene próbálnod ismét nyitni a környezeted felé. Hidd el, minden sokkal könnyebb lesz, ha hajlandó vagy másokkal együttműködni.  

Rák

A mai jó nap arra, hogy megszabadulj mindentől, ami még mindig közted, és a céljaid elérése között áll. Ám egy bizonyos akadály arra ösztönözhet, hogy beleolvadj a háttérbe. Ne felejtsd el: te egyéniség vagy. Ezt nem leküzdeni kell, hanem ünnepelni! 

Oroszlán

A csillagok azt mutatják, hogy nagyon jövedelmező néhány hétre számíthatsz, Oroszlán. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, és most elkezdheted élvezni a munkád gyümölcsét. Ezenfelül bármit is csinálsz, most nyugodtan gondolkozz nagyban! 

Szűz

Valószínűleg fizikai vagy intellektuális térre vágysz. Lehet, hogy filozófiai kérdésekre keresed a választ. Vagy talán egy hosszú utazásban gondolkodsz. Melyik lesz az? Filozófiát fogsz olvasni, vagy Kínába mész?  

Mérleg

Úgy érzed, hogy nagy erőfeszítéseket tettél az elmúlt hónapban. Te voltál a békefenntartó, és mindent elkövettél a harmónia fenntartásáért. Erőfeszítéseid kifizetődnek. Most viszont készen állsz új, vakmerő kalandokba belevágni.  

Skorpió

Több emberrel is fogsz találkozni, és ezek a találkozások valószínűleg mélységesen örömteliek lesznek. Mindent egybevetve a következő egy hónap csodálatosan ígéretes számodra. A két kulcsfontosságú dolog, amire számítani kell, az öröm és az érzékiség. 

Nyilas

A következő néhány hétben elég félénk leszel. Valószínűleg kevesebbet jársz ki, kevesebb új emberrel ismerkedsz meg, és kevésbé szeretnél a figyelem középpontjában lenni. Ennek ellenére minden kapcsolatod sokkal intenzívebb lesz, mint általában.  

Bak

Lehet, hogy az elmúlt hetek mozgalmasan teltek, és sok új embert megismerhettél. De jelentős ritmusváltás van a levegőben. Mostanában inkább szívesen maradsz otthon, élvezve a csendet és a nyugalmat. 

Vízöntő

Szükségét érzed annak, hogy barátságaid túllépjenek a felszínességen? Talán helyre kellene állítani a kapcsolatot néhány korábbi barátoddal. A következő időszakban kisöpröd az érzelmi életedből a pókhálókat, és fényt engedsz be.  

Halak

Ma új barátokat szerezhetsz, vagy minőségi időt tölthetsz a régiekkel. Valószínű, hogy szerelmi életed is felélénkül. A következő néhány hét kiváló forrást biztosít érzelmi jóléted feljavításához. Használd ki!  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves